Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyp
csendes tag
Sziasztok!
Nem túl régóta használom a Tasker-t, egy kérdésem adódott:
Beállítottam a hívó nevének kimondását, ami részben működik is, azonban ha lenémítom a csengőhangot, a szöveget akkor sem hagyja abba (erről már más is írt nemrég, de sajnos nem volt megoldási javaslat).
Ideiglenesen egy némító gombot raktam ki, amit ha megnyomok beállítja a %SayCallerName változó értékét 0-ra, így már a kimondásnál meg tudtam adni, hogy csak akkor mondja ki, amikor ennek a változónak nincs értéke beállítva (bár ha elkezdte mondani, akkor már nem hagyja abba, de a semminél ez is jobb - ugyanígy ha a szöveg közben fogadom a hívást, sajnos akkor is befejezi a szöveget).
A némító gombot az Alert, Menu felhasználásával oldottam meg, azonban az a problémám, hogy ilyenkor ez felfüggeszti az adott task futását, addig vár, amíg meg nem nyomom a némítás gombot (és addig egyáltalán nem mondja ki a hívó nevét). Valahogy háttérbe lehet küldeni ezt a Menu-t?
Vagy szerintetek ezt mivel kéne megoldanom?
(Lehet, hogy csak scene-el lehet? Azt még nem használtam, a help alapján sem sikerült sajnos összehoznom, pedig néztem Teasüti projektjét is.)Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Battlefield 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs