- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
Vegigolvastam az egesz topicot. Mivel eltartott egy hetig mar nem vagyok biztos benne de szerintem meg nem volt rola szo. Azt kellene megoldanom hogy ha a telefonom elveszti a wifi kapcsolatot, akkor varjon mondjuk 3percet kapcsolja ki. Az state van wifi connect es wifi near de ez ugye state ami ha jol okoskom akkor folyamatosan aktiv lesz. Tehat nem ugy lesz hogy eljovok otthonrol. Leszakad a wifirol. Lefuttatja a beallitasokat. Lejar az ido intervallum es visszaallitja hanem. Eljovok beallitja es amig haza nem megyk ugy marad. Van konkret esemeny a wifi leszakadasra? Nekem ugy kellene mintha mondjuk delutan 5kr kapcsolja ki a wifit 10 perc mulva a task vegen vissza. Csak nem du 5kor hanem a wifi elvesztesekor. Boce ha tulmagyarazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kátyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest