- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
Vegigolvastam az egesz topicot. Mivel eltartott egy hetig mar nem vagyok biztos benne de szerintem meg nem volt rola szo. Azt kellene megoldanom hogy ha a telefonom elveszti a wifi kapcsolatot, akkor varjon mondjuk 3percet kapcsolja ki. Az state van wifi connect es wifi near de ez ugye state ami ha jol okoskom akkor folyamatosan aktiv lesz. Tehat nem ugy lesz hogy eljovok otthonrol. Leszakad a wifirol. Lefuttatja a beallitasokat. Lejar az ido intervallum es visszaallitja hanem. Eljovok beallitja es amig haza nem megyk ugy marad. Van konkret esemeny a wifi leszakadasra? Nekem ugy kellene mintha mondjuk delutan 5kr kapcsolja ki a wifit 10 perc mulva a task vegen vissza. Csak nem du 5kor hanem a wifi elvesztesekor. Boce ha tulmagyarazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs