Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
Vegigolvastam az egesz topicot. Mivel eltartott egy hetig mar nem vagyok biztos benne de szerintem meg nem volt rola szo. Azt kellene megoldanom hogy ha a telefonom elveszti a wifi kapcsolatot, akkor varjon mondjuk 3percet kapcsolja ki. Az state van wifi connect es wifi near de ez ugye state ami ha jol okoskom akkor folyamatosan aktiv lesz. Tehat nem ugy lesz hogy eljovok otthonrol. Leszakad a wifirol. Lefuttatja a beallitasokat. Lejar az ido intervallum es visszaallitja hanem. Eljovok beallitja es amig haza nem megyk ugy marad. Van konkret esemeny a wifi leszakadasra? Nekem ugy kellene mintha mondjuk delutan 5kr kapcsolja ki a wifit 10 perc mulva a task vegen vissza. Csak nem du 5kor hanem a wifi elvesztesekor. Boce ha tulmagyarazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest