Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
latis666
aktív tag
válasz
Oldman2
üzenetére
kicsit szemezni kell vele amíg rájön az ember mit kell nézni. Van profil aktiválódás, inaktiválódás (neked most ez érdekes) és a taskok. Ráadásul külön színnel asszem. Tehát azért el lehet rajta igazodni csak érdemes a 29 profilból csak párat futtatni egyszerre mert megnehezíti a visszakeresést.
-
latis666
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Igen tényleg végigolvastam.

Szóval nekem az a hibája van a romnak/telefonnak hogy ha elhagyom a wifit nem kapcsol vissza 3gre magátol csak ugy látszik de tényleges adatkapcsolat nincs. Ehhez be kell kapcsolni a repülő modot majd ki és akkor beindul rendesen a 3g.
Azt olvastam hogy ha egy profil lejár akkor ami a taskban "beállitás" volt azt kilépéskor visszaállítja. Pl ha éjszaka kikapcsolom a wifit este 10től reggel 4 ig akkor reggel négykor automatikusan visszakapcsolja.
Ez azt jelenti hogy "no wifi connect" életbe lépésekor bekapcsolom a repülő módot és egy perc mulva ki akkor ez a profil aktiv marad egész nap míg haza nem érek akkor viszont véget ér és visszacsinálja amit elállított (feleslegesen).
Ezért gondoltam hogy nekem state kell ami nem egy állapothoz hanem egy eseményhez köthető. Megtörténik a kapcsolat bontása lefut a task és kész.Azért tegnap dolgoztam rajta nem csak a választ vártam.
Profil Wifi hiba 1.
Not Wifi near wifi név
wait 3 min
profil wifi hiba 2 set ON /Vár 3 percet és akkor inditja a másik profiltProfil wifi hiba 2
Not wifi near wifi név
wait 3 min
Wifi off
Airplane mode on
Wait 1 min
Airplane mode offIgy oldottam meg hogy ne a wifi kapcsolat hanem a wifi érzékelés alapján induljon mert esetleg ha szarakszik a wifi kapcsolat elveszhet a jel egy pillanatra. Sajnos nem jöttem rá hogy kellene egy profilban vizsgálni hogy látja e a wifi kacsolatot mert a wifi status változo csak on off állásban lehet, a wifi infonak meg látszolag nincs értéke vagy csak nem volt a közelben wifi.
-
latis666
aktív tag
Vegigolvastam az egesz topicot. Mivel eltartott egy hetig mar nem vagyok biztos benne de szerintem meg nem volt rola szo. Azt kellene megoldanom hogy ha a telefonom elveszti a wifi kapcsolatot, akkor varjon mondjuk 3percet kapcsolja ki. Az state van wifi connect es wifi near de ez ugye state ami ha jol okoskom akkor folyamatosan aktiv lesz. Tehat nem ugy lesz hogy eljovok otthonrol. Leszakad a wifirol. Lefuttatja a beallitasokat. Lejar az ido intervallum es visszaallitja hanem. Eljovok beallitja es amig haza nem megyk ugy marad. Van konkret esemeny a wifi leszakadasra? Nekem ugy kellene mintha mondjuk delutan 5kr kapcsolja ki a wifit 10 perc mulva a task vegen vissza. Csak nem du 5kor hanem a wifi elvesztesekor. Boce ha tulmagyarazom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest