- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Most látom h ez nekem szól... én már töröltem a fileokat, de úgy látom fent van még driveon az eredeti linken, meg tudod nézni (#20721 hsz.).
Más: Az "újonnan" (2024.09) felvásárolt részeken nagyon nyomulnak
Most is van épp szórólap amit dobálnak be, de ahogy nézem 1-2 havonta jön vmi akció. Kár, hogy a Gigabites net + tv ugyanannyira jön ki, mint a One-os ár, csak a One-nak (exDigi) optikája van felénk /szüleimnél/, így nyilván az éri meg jobban.
Mondjuk a T-nek a VDSL-en nyújtott szolgáltatása ezekkel szemben totál "összehasonlíthatatlan", 8870 Ft/hó-ért max 30 Mbit-es net, meg IPTV kötelező boxalNem is csoda, hogy akinek volt esze lemondta rég és átment a fent 2 szolgáltatóhoz, ahol legalább van CI modul. Szoktam nézni az utcán a bekötéseket, alig maradt aki a T VDSL-en lenne. Elvileg el is kezdte a Telekom az optika fektetését a városban, gondolom alig maradt efi náluk a környékben (szomszéd településeken is van Tarr koax meg One optika).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest