Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Bally
senior tag
Ezt most úgy mondod, mintha a többi nem tudna elromlani :((
Aki meg kiad érte többet, és elromlik neki, utána sírhat, hogy miért adott ki annyit mikor az is tönkrement.........
Száz szónak is egy a vége: elmegy ezzel is, de biztosabb egy komolyabb/drágább táp. Részemről PONT. -
Bally
senior tag
Nem, egyeltalán nem hiszek a boltosoknak, mert némelyiknél még én is jobban értek hozzá (hú ez lehet erős volt ;]), de akiről beszélek az a barátom, és látom mivel dolgozik.....
Táp: persze, hogy minél nagyobb annál jobb, de azért nem mindegy az ára sem szerintem, nekem is Chieftec van, ettől függetlenül nem kell minden gépbe szerintem Chieftec/Enarmax/Zalman......, mert olcsóbban is lehet minőséget venni, ha nem is olyan minőség.
De akkor is, ti mindíg a legdrágábbat ajánljátok..... -
Bally
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Azért a boltosnak sem mindegy, hogy mivel pakolja össze...........
Ha lett volna gondja vele, akkor nem ilyent tenne bele, és ezek nem ''tesco-konfigok'', hanem összeállított gépek, csak éppen ezt ajánlja bele. (ennyi pénzért legalábbis) -
Bally
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
No ebben van valami, mindenesetre nem az enyém a Codegen tápos gép, szal..... :U
-
Bally
senior tag
Hát azért ez a ''cserélj tápot''-dolog szerintem nem igaz, mert nálunk:
1.gép:
nf7+2500 barton+2*256Mb ram+ti4200+2 vinyó+1cd+1cd-író: 300W Chieftec-el
2.gép:
Msi k7n2(nemtom pontosan)+2500barton+2*256Mb ram+ti4200+1 vinyó+1 író:300W Codegennel
mennek szépen, semmi bajuk nincsen :P
Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi