Hirdetés
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
South Velen #5810 üzenetére
3 napos ügyintézésre 9 nap eltelte utánra nem tudunk GaranciaFutárt biztosítani, csak normál garanciára. Ismétlem, ez egy kényelmi szolgáltatás, sok közül csak egy lehetőség a termék visszajuttatására. Ez nem ellentmondó azzal, ha valaki 3 munkanapon belül garanciafutárt rendel, tehát nem a csomag beérkezésének ideje számít továbbra sem, de fontos hogy az ilyen termék minél hamarabb beérkezzen.
A GaranciaFutár rendszer készültekor másik futárcéggel voltunk szerződésben, a felület az akkori lehetőségeket tükrözi. Nem kizárt, hogy az új rendszerben is megmarad ez a lehetőség, de a jelenleg partner futárcég nem biztosít ilyen szolgáltatást.
A hibát bejelentettnek onnantól tekintjük, amikor a termék garancialevele, számlamásolata bemutatásra kerül, a termék beazonosítása megtörtént, és a vélt hibáról tájékoztatást kapunk. A termék beazonosítása nem lehetséges ha nincs fizikailag nálunk. Mondjuk nem is ezzel volt a probléma, illetve itt egy kényelmi szolgáltatás igénybevételéről van szó, nem kötelezettségről.
A termék nem nálunk van készleten amikor a weblapon kint van, hanem valamelyik beszállítónk raktárában elérhető, ha befoglalja valaki más, akár vevő akár másik viszonteladó, a termék más áron listázódik, ha nem elérhető máshonnan, eltűnik a listából.
-
torma1981
veterán
válasz
South Velen #5810 üzenetére
Ez igaz. A bejelentésnek kell 3napon belül lennie. Ha netán futár elkeveri a cuccot akkor is a vásárló szív? Nem. Az már legyen a bolt baja majd leveri a futáron. Ha bizonyítható a bejelentés és miért ne lenne az a garanciafutár megrendelésénél van időpont. Akkor miről beszélünk? Mint ahogy Répa azt akarta múltkor bemesélni nekem, hogy a 3 nap a számla kibocsáltástol indul. De ha én futárral rendeltem és min 3 nap míg ide ér? A garancia a kézhezvételtől indul. És azt is lehet követni mivel a futár jelenti ha átadta a csomagot.
Ennyi mivel a csomag míg nincs kifizetve addig a bolt tulajdona. -
HUN]Repa
aktív tag
válasz
South Velen #5790 üzenetére
A te 3 napos garanciád eléggé rendhagyóra sikerült, a termékre 9 nappal a meghibásodás észlelése utánra kértél futárt (utazás miatt), ez sajnos nem lehetséges, a futárigényt akkor elutasítottuk az indoklásban tájékoztattunk róla. A Garanciafutár kényelmi szolgáltatás, a terméket - ha sürgős - más módon is eljuttathatod hozzánk (pl ismerős, posta, saját futár megbízása, netán a GaranciaFutárt is kérhetted volna ismerős címére és a termékért oda megy a futár - ezek csak ötletek), tehát nem csak ez a lehetőség adott. A következő igényléskor nem tudtuk 3 naposra felvenni, lévén nem volt 3 napos az ügyintézés. A hibabejeletéshez - melyre emailedben hibatkoztál - egyébként az alábbiakra van szükség: a hibásnak vélt termékre, mivel annak beazonosítása szükséges, a szakszerű üzembe helyezéshez és a rendeltetésszerű használathoz szükséges tartozékokra, panasz közlésére,
illetve szükség lehet arra, hogy igazolja az ügyfél azt, hogy szerződésben állunk (számla), illetve jótállási kötelezettségünk van (garancialevél). A 3 napos ügyintézéshez nem elég tehát egy emailt írni. A termék nem lesz javítva - ezt emailben is megígértük, csere vagy vételár visszafizetés.
A Be Quiet-tel kapcsolatban: a Te ügyintéséden kívül egy ilyen gyártmányú termék (nem tápegység) volt ügyintézésen, én nem mondanám problémásnak a márkát. -
torma1981
veterán
válasz
South Velen #5790 üzenetére
Erről beszélek. Ha nem megy rögtön akkor mit vizsgálnak? Ha nem látszik rajta sérülés stb ami a nem megfelelő használatból adódik cserélni kell. A javítást majd utàna rendezi a bolt meg a nagyker. De az nem a vásárló dolga. Ha bemegyek 3 napon belűl pl az MM-be és nem jó a tv akkor miért cserélik rögtön.?
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
South Velen #5748 üzenetére
Tudnál küldeni valami azonosítót, és ranézek a garidra.
-
HUN]Repa
aktív tag
válasz
South Velen #5661 üzenetére
Van akkor is GarFutár, rendeld meg bátran.
-
ilor14
tag
válasz
South Velen #5664 üzenetére
Nekem 500W-os FSP Aurum gold van és tökéletesen működik már lassan 1 éve
-
bul07
nagyúr
válasz
South Velen #5664 üzenetére
Én ennyire nem vágom a témát, de Be Quiet-ról sose hallottam még (lehet az én tudáshiányom)
Az én Chieftec Ctg tápom gond és hang nélkül szolgál , bár nem a csúcskategóriát képviteli, de hangja az nincs , sose halottam még a hangját
-
bul07
nagyúr
válasz
South Velen #5662 üzenetére
A helyedben visszaküldeném és ráfizetéssel, vagy árában vennék valami jobb tápot(ha belemennek lehet olcsóban is és a maradék összeget visszautalják, azt hogy a pénzt kérd vissza nem írom mert akkor újra fizethetnéd az új tápnál a szállítást)
Látom írtál a Milyen tápegységet vegyek topikba
Kérd meg őket hogy ajánljanak neked valami jó tápot , ha jól nézem 21e Ft fizettél a Be Quiet-ért ennyiért már tudnak jót ajánlani -
South Velen
addikt
válasz
South Velen #5661 üzenetére
Közben látom, van garanicafutár PPP átvét esetén is.
Ez nagyon jó hír. 1 hétig nem leszek itthon, aztán megrendelem a garifutárt.
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #2026 üzenetére
Meg is jött a monitor, jó korán, a futár telefonjára ébredtem.
Nagyon rendben van, nincs pixelhiba sem, minden tartozék benne, minden okés.
Ipon: ajánlott.
-
smiti
veterán
válasz
South Velen #2026 üzenetére
nincs mit, ezek nekem csak a saját tapasztalataim
-
smiti
veterán
válasz
South Velen #2024 üzenetére
Ha most rendeled akkor holnap összekészitik, csomagolják - átadják a futárnak és holnapután megkapod
-
eneasos
csendes tag
válasz
South Velen #2022 üzenetére
személyes átvét esetén simán, kiszállításnál már rizikósabb mert a DHL futárok viszik és nem tudni mikor érnek oda a forgalom miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest