Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
2. körre ment el tegnap a 9600GT-m. Elsőre 2,5 hét után hivtak, hogy jó a kártya, igy nem áll modukban kicserélni.
Mondtam, hogy 3dmark alatt nem jön ki a hiba, ők erre azt, hogy csak 3dmarkal tesztelnek, igy visszaküldik.
Most megint felküldtem, mellékelve egy tesztprogramot, és videót a hibáról,
+ közben a fogyasztóvédelemmel is felvettem a kapcsolatot,
Most várok.... -
[CS]Blade2
addikt
Mondtam, hogy 3dmarkkal nem fog kijönni, akármi mással kijön, csak 3dmark és crysis alatt nem fog, erre persze hogy a 3dmarkkal tesztelték.
Az az egy teszt a teljeskörű náluk...Az első körben ez volt a papiron amivel visszaküldték a rosz karit:A termék teljeskörű bevizsgálása során a jelzett
hibát, problémát nem észleltük, a terméket
megszokottól eltérő működést nem produkált,
ezért javítani/cserélni nem áll módunkban.
Megjegyzés, hibaleirás:
3d mark teszt ! -
[CS]Blade2
addikt
válasz Banzin tanbá #746 üzenetére
(nem ipon)
Nekem azt mondta egy boltos, hogy már nem létezik sem a 15 napos, sem a 30 napos határidő, és attól mert azt irja a garancia lapra, hogy a válalt határidő 30 nap, még ö ülhet rajta 2 hónapot is.
kb 3-4 éve egy MSI alaplapot 6 hónap alatt cserélték ki, közbe 2 hónap után adtak egy Abit lapot kölcsön, és a kölcsön lap is megadta magát, 2. kölcsönlapot pedig nem adtak.Annyit tehetsz, hogy feljelented a boltot, de az sokkal többe kerül mint pl egy alaplap.
-
[CS]Blade2
addikt
Tegnap hívtak, hogy akkor cserélnek, de nem XFX 9600GT-re hanem EVGA 9600GT-re.
1,5 órája (reggel 7-kor) már itt is volt a futár a kártyával.Futtattam Lightmark-ot, és lefutott, szóval nem BSOD-os.
(Az XFX enyhe OC-s volt, ez meg ref. órajeles, de nem hiszem, hogy sokat fog számítani 1280x1024-ben, árban talán kicsivel több is a sima EVGA a OC XFX-nél. A papír szerint lehet aktiválni 10 év garit az EVGA oldalán )
-
[CS]Blade2
addikt
Hogy lehet kérni, hogy amit rendelek mind más névre szóló garanciával legyen?
3 név lenne, a garancia miatt kellene külön, de egy cím a szállításnál. -
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #820 üzenetére
Megoldottam, beírtam oda a leírásba.
-
[CS]Blade2
addikt
Állandóan foglalt a telefon...
Tegnap rendeltem, de nem jött visszaigazolás, így nem tudom, hogy megkapták-e a rendelést. Újra meg nem merem benyomni, nehogy 2x küldjék el, mivel 150K-s tétel.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #1149 üzenetére
Közben sikerült elérni őket, és elment a rendelés.
Valami gáz lehetett az e-mail generálásnál, vagy lehet a citromail volt szar tegnap...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz HUN]Repa #2324 üzenetére
Szerintem valaki más is ez iránt érdeklődött, és ezért a keveredés.
csicsorobi@upcmail.hu -ról írtam, a következő üzenet ekkor: H 2009.11.16. 16:49 az 'info@iPon.hu' -ra:
Üdv!
Szerettem volna rendelni egy Wayteq P41 4GB-os MP4 lejátszót, de közben eltűnt a webárúházból.
Érdeklődnék ,hogy lesz-e még belőle, ha igen, akkor körülbelül mikorra várható, hogy újra rendelhető lesz?Választ is kaptam rögtön, az már nincs meg, de az volt benne, hogy sajnos elfogyott, és kb. 1,5-2hét múlva lesz.
-
[CS]Blade2
addikt
Ha Pick Pack pontra rendelek egy fejhallgatót, akkor van garanciafutár?
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
válasz HUN]Repa #4264 üzenetére
Haver linksys E2000-jét (+WUSB600) most küldtétek vissza gariból, hogy semmi baj a Wifi jelerősségével. Ezt a routert előtte áthozta hozzám, és én is kipróbáltam, és ha jól emlékszem a router és az usb wifi adapter között mindig csak 2 vagy 1 kocka volt a jelerősség pár méteren belül is. Az én TP-link 841N routeremmel viszont jól ment a WUSB600.
Ilyenkor a bevizsgálás alatt készül valami feljegyzés, hogy nálatok mit mutatott a termék? -
[CS]Blade2
addikt
Hol találom azt az ajándék Assassin's Creed 4-et, amit a weblap háttere ír? Pénteken vettünk GTX660-at, tegnap ért ide, járna hozzá a AC4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest