Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
A honlapon nem találtam. Van nektek olyan szervizetek, ahova beviszi az ember a (nem ott vásárolt) gépét, és Ti ránéztek (óradíjért persze)? -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Ha összeállítottam papíron egy gépet, azt mennyi idő alatt szerelitek össze? Holnapra megvan?
Illetve mennyiért? Azt látom, hogy a gépösszerakóban akciós, de ott nem engedi vinyó nélkül. Márpedig HDD, FDD és ODD nem kell.
E-mailben elég elküldeni a megrendelést? -
lesaux
veterán
Egy apró javaslat. Mikor megyek a neten megrendelt cuccért, kéritek a rendelésszámot. Nekem persze fogalmam sincs, mint ahogy a múltkor se volt, épp ezért kellemetlen. Pluszmunkát generálok Nektek, megy vele az idő, zavarban is vagyok, hogy hát tényleg, azt a pár jegyű számot miért is nem írtam fel, pláne már másodszor.
Nem lehetne beleírni az e-mailbe, hogy a user lehetőleg rendelésszámmal együtt jelenjen meg az épületben? -
lesaux
veterán
A faszmagyart csak azért írtam, mert egyrészt a baráti körömben bevett (höhö!
) kifejezés, másrészt te kiből nézed ki, hogy ingyenes kölcsönzőnek használja a webshopot? Egy angolból, egy franciából vagy egy magyarból?
Amúgy 8 munkanapot ír a pdf, bár én is 8 napot tudtam. A munkanapnak nincs is értelme.
Új hozzászólás Aktív témák

- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Máris nekiesek. Aztán nehogy tegyetek bele vinyót! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) kifejezés, másrészt te kiből nézed ki, hogy ingyenes kölcsönzőnek használja a webshopot? Egy angolból, egy franciából vagy egy magyarból?