Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi

-
válasz
DroiDMester
üzenetére
Nem gondoltam hogy ilyen összetett, ezért nem olvastam utána, bementem a legközelebbi computeres üzletbe, hogy kell a tápomba egy 12es venti, még meg is kellett rendelni, mert csak RGB vackok voltak a polcon, de ezek szerint kidobott pénz volt. Bár a weboldalán is azt írja, hogy Power supply cooling.

Köszi
-
Üdvözlet.
Egy Seasonic S12II-380Bronze 380W tápegységhez vettem új 12es ventit, mert a réginek már hangja volt.
Ugye ezek az utólagos ventik 3 pinesek, de a sárga nem kell. Fogtam hát, a táp kéttűs csatijáról lehúztam a műanyag burkolatot és ráhúztam a 3 pineset ügyelve hogy a fekete és a piros jó tűn legyen, valamint a sárga értelemszerűen nem került tűre.
Gépet elindítva az új venti szépen fel is pörög, de néhány másodperc után leáll
próbáltam ráhúzni az alaplapra hogy ott is leáll de, de azon szépen működik.Most visszatettem a tápra a régi ventit, és az nem áll le ¯\_(ツ)_/¯
Mit csináltam rosszul? egyéb megoldás esetleg? vágjam le a csatlakozókat, és fekete piros zsinórt forrasztassam össze a régi kétpines csatiba végződő zsinórral?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- MIUI / HyperOS topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Trollok komolyan
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest