Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
DroiDMester #3489 üzenetére
Köszönöm , pont ez lapul bontatlanul a szekrényben
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Sziasztok!
FSP HYDRO 700W 2017. évi vásárlás: 1 hete lettem figyelmes arra, hogy a játék terhelés alatt (Fallout 4) a tápegység ventilátor nagyon hallható tartományba kerül. A gondom ezzel csupán az, hogy a szabályzása nem egyenletes. Amikor hallható lesz akkor 100% szerintem a PWM (hallásra) majd gondol egyet és vissza veszi, holott a CPU GPU kihasználtság maradt 100%, szerintem Power-ben is.
Proci: Ryzen 5600X PB, nincs PBO és All core OC
VGA: RX570 (TDP 150W) tuningal 175W
2db SSD, 1DB HDD
4db ventilátor.Garanciális bevizsgálásra ezek alapján küldhető, vagy csupán 4 év alatt ennyit kopott a tápegység?
szélzaj ez nem pedig csapágy. RTX3070 is volt. Akkor nem volt ilyen gond 2 hónapja.
Tápegység, ház kitisztítva, levegővel átfújva, Cougar Panzer MAX-ban porszűrő is védi, kapnia kellene elegendő levegőt. Ezeket ellenőriztem.Milyen ventilátor-t lehetne beszerelni ebbe a tápegységbe (nem áll távol tőlem a barkácsolás világa)?
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest