Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy XFX PRO 450W Core V1 tápban cseréltem ventit. Sima P12-t tettem bele, ahogy az ajánlás is szólt, de tartok tőle, hogy valami nem oké.
Elsőre, amikor indítottam a gépet, akkor egy picit felpörgött a venti, de aztán megállt. Másodszori indításra felpörögött és megy is tovább, de valami iszonyat alacsony fordulatszámon. Alig jön ki levegő a tápból. Idle ez elég is lehet, de tartok tőle, hogy load alatt meg fogja főzni magát.
Van ebben a tápban túlmelegedés elleni védelem, ha valami tényleg gáz lenne?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
FSP tápok (Saga-APN) figyelnek hőmérsékletet is venti szabályozásnál? A gyári 2200 RPM-es YateLoont cserélném 1350 RPM-es AC F12-re, csak tartok tőle, hogy tudja-e rendesen kezelni? Nehogy túlmelegedjen vele, mert mondjuk ott ahol a gyári 1200-on menne, ott az F12-őt mondjuk 600-on járatná.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Saga II 400W-ban vállal valaki venti cserét? Szétszedtem, hogy kicseréljem magam, de sajnos forrasztva vannak a venti kábelei, amint a képen látható: ( a piros és fekete ami a kis NYÁK sarkába fut be)
Nekem pedig sem eszközeim, sem forrasztási tapasztalatom a művelethez. A helyére milyen ventit ajánlotok egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
- Brave
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűnyíró topik
- Tesla topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest