- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityu6
tag
Sziasztok!
Korábban kaptam egy tanácsot,hogy ha cserélni szeretném a tápomban léve ventit,akkor az Én megoldásom az Enermax UCTB12A venti legyen.
Be is szereztem egyet,de az adatlapomon lévő táp nem lassítja le eléggé,olyan halkra,amilyenre szeretném.Kérdésem az,hogy van rajta egy poti is,ha azt letekerem teljesen (netezés,letöltés vagy hasonló erőforrás igényű program használata mellett) lehet-e bármi gond belőle?
Vagy esetleg tudtok valami alternatívát mondani erre? -
pityu6
tag
Mit tudok ajánlani,aminek nagyon magas a statikus nyomása és a légszállítása is rendben van?
-
pityu6
tag
Korábban kaptam tanácsot,hogy szerezzek be egy Enermax T.B Silence UCTB12P ventit,mert halk,jó a légszállítása/statikus nyomása.
Véleményetek szerint egy proci hűtőre is felrakhatok ilyen ventit? -
pityu6
tag
Szuper!Köszi mindenkinek,azt hiszem hamarosan beszerzek egy ilyet.Ház esetleg proci hűtésre nem alkalmas?Swif2 1201 van most a házban és a proci hűtőn.Azt olvastam,hogy a swif2 120p is elég lehet a táp hűtésére.Az is halk és ugye azért olcsóbb is.Véleményetek?
-
pityu6
tag
Sziasztok!
Adott egy FSP 500W 60APN tápegység,milyen ventit tudtok ajánlani bele?
Fontos lenne,hogy nagyon halk legyen
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest