- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Yamaha R1 #1729 üzenetére
Szia ha már ilyen szépen összeszedted, akkor szerintem a Scythe vagy a Colink az esélyes. a maradék vezetékeket , meg szépen kihagyod és szépen odakötöd valahova mondjuk zsugorcső segítségével a többi kanóchoz.
De ha lehetséges ne PWm es legyen a venti.hanem fix fordulatos , majd a táp tekeri amennyire kell.
Én most cseréltem az enyémben , és csak leszedtem a polcról egy sima ventit , és beleraktam , szépen halkan dolgozik és kész alig forog . -
NFree
addikt
Hat pedig ez elvileg a kép alapján a ventinél veszi be a levegőt , és hátul a csatinál (hálózat(220v)) nyomja ki elvileg az a gép hátuljánál kell legyen hacsak nem valahogy máskép raktad a házba a tápot. Vagy esetleg valami hiba okán fordítva van bekötve a venti benne. vagy nem tudom. tuti fordítva dolgozik?
-
NFree
addikt
Sziasztok , kicsit visszaolvasgattam , sokan cse rélték a yate leon ventiket a chieftek tápokban , nos az enyém is beált, ki akarom cserélni , amio fontos , nem tudom mért de nekem amig ment nagyon halkan tette a dolgát a kis drága imádtam, most viszont , hamár csere akkor valami csicsásat szeretnék [link] viszont a gond ezzel a ventivel , hogy 9v tol indul szerintetek jó lessz? a másik kérdésem a led-ek hova vannak kötve , vagy kell valamit variálni , hogy menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest