- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ralfee106 #3479 üzenetére
Már megerősítettem! De továbbra sem olvasol vissza(vagy előre ha neked a fordított menet a normális)
Leírtam már jó párszor hogy BÁRMELYIK TÁPBA JÓ az Arctic P12 és P14(ha 14.centis kell, itt még azt is írtam hogy nem szabvány 25.mm vastag hanem 27.mm, tehát meg kell nézni hogy elfér e a +2.mm vastagság) de ez téged nem érint mivel 12.es kell, az meg szabvány méretű És a pontos típus számot ACFAN00118A is leírtam(mert van belőle több verzió)
-
Szmeby
tag
válasz
ralfee106 #3477 üzenetére
Én is teszek egy próbát.
Ezen a fórumon boldog boldogtalannak Arctic P12-t ajánlanak, mert alacsony az indító feszültsége, vagyis valószínűleg bármilyen tápban elindul. És elvileg más nem is számít.
Amennyiben mégis ragaszkodsz az eredeti márkához, akkor pl. nem is olyan rég stoki82 megosztotta velünk a webshop nevét, ahol ő vett ventit, ugyan másfajtát, de hátha szerencséd lesz. Én anakidején sajnos nem ismertem ezt a webshopot, tehetsz vele egy próbát, talán van nekik d12sm12-jük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest