Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tornas
őstag
válasz

Stonerice

üzenetére
						Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy abban a Yate Loon ventiben csak simán fordítva forrasztották fel a drótokat, véletlenül. Használtam már fel Yate Loon ventit házhűtőként és ott nem kellett a fekete drótot a +12 V V-ra kötni.
A Yate Loon hivatalos oldalán is láthatjuk, hogy a ventik vezetékének a színezése szerint a fekete a "negatív" és piros a "pozitív". Általában véve a legtöbb ventinél a fekete az mindig a negatív pólussal egyenlő.
 - 

- 

LLKobe
veterán
válasz

Stonerice

üzenetére
						Egyébként szerintem a hexa nem a venti miatt hangos alapból: mikor beröffentem a gépet, teljesen jó halk. Csa ha játszok, elkezd melegedni, feltolja a venti fordulatszámát, úgy már rendesen süvít. Ezzel se lenne baj, tolja csak a levegőt. Viszont miután abbahagyom a játékot, hiába vársz akár egy órát, nem veszi vissza a fordulatszámot
 Ami filmnézés közbe zavaró, nem kicsit. Uh olyan venti kell ami max közeli fordulaton se túl hangos. - 

LLKobe
veterán
válasz

Stonerice

üzenetére
						EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak.
Ezt hogy érted? Itt a pwm semmit se számít, tekintve hogy a tápba úgyis csak 2 eret tudsz bekötni, a +12v-ot meg a földet. Az ilyen thermal kontrollos cuccok meg sztem kifejezetten nem jók tápba (ha az).
Mod. : asszem leesett
 Gondolom úgy értetted hogy a nem a-s jelzésű az fix fordulatszámú. - 

LLKobe
veterán
válasz

Stonerice

üzenetére
						A pwm az aminek 4 pines csatija van, és az alaplap tudja állítani a fordulatszámát.
Igazából ezesetben a pwm része lényegtelen, viszont ahogy olvastam a tesztekben, a pwm-es verziónak nagyon alacsony az indulófesze ~2,9v.
Az pedig már számít, mivel a táp bekapcsoláskor csak alacsony feszt ad a ventinek, hogy lassan pörögjön.
Ergo ha nem elég alacsony a venti indulófesze, nem fog elindulni, ami ugye gáz. - 

tornas
őstag
válasz

Stonerice

üzenetére
						Elvileg jó is lenne, de nincs info róla, hogy el is indul min. 5 V-ról. Ha igen, akkor mehet bele...
duckload: Szerintem először meg kellene kenni a csapágyát csapágy- vagy rendes gépzsírral. Elképzelhető, hogy orvosolni fogja a kerregést. A GX 450-esben siklócsapágyas venti van, aminek a zsírozás mikéntjére itt ebben a topikban is rá tudsz keresni, mert sokszor le lett már írva.

Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
 - 3db Coltek 12 cm kék ledes ventilátor egyesitő csatlakozóval
 - Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
 - Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
 - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
 - Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Max hangerőn sincs 20db. Mostmár nem is hallani ha megy a gép

Ami filmnézés közbe zavaró, nem kicsit. Uh olyan venti kell ami max közeli fordulaton se túl hangos.