Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rígel
őstag
Szia!
Beszereztem egy F12 PWM ventit. Szétkaptam a tápot. A YL venti csak 2 vezetékes, ez meg ugye 4. Azon filózok, hogy ha levágom a régi ventit, de nem forrasztom be az Arcticot, hanem kivezetem a többi kábel mellett, rádugom a cpu fan socketre (elosztós, tehát belemegy a cpu hűtő dugója) akkor elvileg a proci hőmérséklet függvényében szabályozódik a fordulatszáma, ami szerintem jobb lenne.
Viszont ha eltávolítom a régi ventit a drótjaival együtt, nem okozna gondot hogy nincs rákötve semmi? Egyszóval muszáj a tápba bekötni az új ventit? -
rígel
őstag
-
rígel
őstag
Az arctic honlapján a simának is meg a pwm-nek is 2.76 van írva, A TC-nek kevesebb.Ha jót nézek
-
rígel
őstag
Sziasztok!
Egy FSP Hexa 500 80+ tápom van, és mióta "csendesítettem a gépemet a ventije lett a fő zajforrás. Milyen ventit ajánlotok bele, ami extrém halk? Én egy ilyet néztem ki. Elvileg 18 dB, 1500 rpm, jól hangzik. Ez jó lenne bele? Vagy ha tudtok mást ajánlani (elsődleges szempont hogy nagyon halk legyen)Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest