Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt

- 

LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

tornas
őstag
"Egyébként pontosan mi alapján szabályozza a táp a fordulatszámot?"
Tápegységenként változó lehet, ami lehet hőfokfüggő vagy leadott teljesítményfüggő. Legtöbbször az előbbi fordul elő. Némely tápoknál előfordul, hogy semmilyen venti-fordulatszám szabályozással nem rendelkezik. Ez esetben hőfoktól és terheléstől függetlenül folyamatosan max.-on megy a venti. Ez inkább a hitványabb minőségű tápokra jellemző leginkább.
 - 

LLKobe
veterán
Technikailag megoldható hogy a lapra dugd a ventit, volt már aki így csinálta. Szerintem ez elég barbár megoldás, én a tápra dugnám. Nem bonyás, piros-fekete kábeleket kell összehergelni. Én úgy csináltam hogy a gyári venti vezetékét a közepénél elvágtam, leblabkoltam és egy levágott 3pines véget raktam rá és arra dugtam a ventit. Így az új ventit nem kell elvágni, ha nem lenne jó még el tudod adni, a gyáyventit meg visszarakod és leszigeteled az illesztést. A lapra dugni nyilván egyszerűbb, de sztem jobb ha a táp vezérli.
 - 

LLKobe
veterán
Külföldi tesztben benne van, ezt írják róla: "The start-up voltage is very low at only 2.8 volts".
Uh ez alapján jónak kellene lennie. Mint mondtam tesztelni nem teszteltem. - 

LLKobe
veterán
Az AC F12 nem lesz jó bele. Én is ilyet vettem hogy berakom a hexámba (ugyanolyan volt mint a tiéd, csk azóta lecseréltem) bele is tettem, nem indult el. Fontos hogy mennyi az indulófesze a ventinek amit veszel, mert a gyárinak 3V alatt van picivel ha jól emléxem. Tehát ha nem jót veszel, nem fog elindulni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - iPhone topik
 - BestBuy topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Milyen házat vegyek?
 - Milyen légkondit a lakásba?
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
 - Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest