Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
Áhh mégsem tudom megoldani a venticserét mert amikor leszedtem a táp burkolatát akkor láttam hogy a venti vezetékeinek a végei egy kis zöld különálló nyákra van ráforrasztva.
Még szerencse hogy a ventit még nem rendeltem meg.
Forrasztgatásba meg nem mernék belemenni bár régebben hobby szinten csináltam ezt azt de szerintem amint megleltem a garipapirjait akkor megy is vissza gariba.
De azért köszönöm a segítséget! -
plekk
tag
2 pines csatlakozóval van ellátva a tápegység áramköri lapja tehát elvileg akkor nem kell forrasztanom igaz?
Mert ha jól tudom akkor úgy is működnie kellene hogy a 3 pines csatit rádugom a 2 pines csatlakozóra.
Így működne szerinted? És ha igen akkor melyik kettőt kell a 3 pin közül rádugnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest