- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
PlayMax #2957 üzenetére
Nekem ezt mondták, hogy az tuti. Olyan ember mondta, aki ezt napi szinten csinálja. Nem olcsó, de jó. De nem vagyok szakértő, látod, én is kísérletezek.
Szerintem valami érintkezési hiba van, másra nem tudok tippelni.
Az hogy nekem miért nem ad hangot oldalt állítva, nem tudom, de pont jól jön az Aeneas házba majd. -
Hunork
veterán
válasz
PlayMax #2955 üzenetére
FSP táphoz nekem pü-ben ez a válasz jött, és megbízható / profi tagtól: Be Quiet Pure Wings 2(B)
És saját "megoldás": hát ez elsőre, és másodikra is meglepő, de házcsere előtt vagyok, és amit kinéztem, abban a tápegység az oldalán áll, tehát a venti oldalra néz. Gondoltam, kipróbálom előre otthon, hogy hátha. Csavarok le, Z3 házban üggyel-bajjal elhelyeztem a tápot az oldalára. És azóta SEMMI HANG!
Lehet, hogy erre tervezték?
Nem tudom, de a hír igaz, nem szoktam füllenteni!
-
attilav2
őstag
válasz
PlayMax #2939 üzenetére
Ne is mondd! FSP HEXA+ 400w-al jártam ugyanígy, bár ne vettem volna meg! Annyira elviselhetetlen volt a hangja hogy ment vissza garba. Most ülnek rajta, remélem cserélik. Ha új tápot vesztek akkor nézzetek utána milyen venti van benne, eddigi tapasztalataim alapján a yate loon ventis tápok kerülendők! Volt pár ilyen ventivel szerelt táphoz szerencsém!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua ventik 6db
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest