Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Tápegységre rá vertem párszór ,annyi fajta hangot is adott ,volt olyan hogy hangosan elkezdett zakatolni pont ma ,rá csaptam egyet idegből aztán el hallgatott!
Komolyan! Ez egy ritka gagyi venti ,ideiglenes állapot minden hangja...Lényeg ,akkor a Be Quiet! Pure Wings 2 (BL046) a tuti ,az jó lessz?
-
törölt tag
Szia!
YATE LOON [D12SH-12] venti van benne.
Én régebben cseréltem egy SuperB 460W-os tápban (abban is ilyen venti volt). Ez a 2 venti lenne jó hozzá, (vagy olyan aminek a légszállítása kb. 88.0CFM és 0,30A)
AeroCool Shark Fan 12cm Black Edition
SCYTHE Slip Stream 120mm 1600rpm SY1225SL-12H
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi