- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
DroiDMester #3296 üzenetére
Visszaolvastam nem három hozzászólást és nem is harmincat. Az én konkrét kérdésemre nincs releváns válasz a topikban. Többen is megkérdezték már ezt. Van itthon egy bontatlan F12-m valahol előtúrom és felhasználom azt. Adatait összehasonlítva közel ugyanazt tudja mint a P12. A gép egy kb 50w nagyon max. 60w csúcsfogyasztású kétmagos igp-s irodai gép. Ahhoz elég lesz. Elvileg már 2.7v-tól elindul mindkettő. Használtam ilyet régebben egy másik tápban ott szépen helytállt egy minimum dupla ennyit fogyasztó gépben. Feltételezem ide is elég lesz. Köszi a segítséget.
atiska007 Én is erősen támogatnám a topik összefoglaló frissítését. Egy ház ventilátor topikban elmenne ez az összefoglaló de itt barkácsolás kábelvagdalás forraszgatás van. Arról pl. semmi sincs az összefoglalóban, hogy hogyan köss be egy ventit, a csatlakozón melyik szál melyik, a gyáritól nagy mértékben eltérő teljesítményfelvételű ventilátor alkalmazása okozhat-e bármi problémát a tápban és a többi. Tudom ott a google rá lehet keresni de ha már egyszer itt van ez a topik. Rengeteg újra és újra feltett kérdés elkerülhető lenne pár alapvető dolog leírásával, magyarázatával. Szerintem.
-
atiska007
senior tag
válasz
DroiDMester #3296 üzenetére
Egyetértek, de talán ha bekerülne az összefoglalóba (dátummal), hogy épp mi az ajánlott univerzális, mindent vivő venti, lehet kevesebbszer hangozna el a kérdés.
Téma összefoglaló Utoljára frissítve: 2014-05-07 21:30:55
És találtam linkeket, amik már nem is élnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest