- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
mr_ricsi #841 üzenetére
kipróbálom majd ellentétesen is bekötve. Viszont a themaltake ami szabványos 3 pines kábellel bír, bekötve csak ugrott egyet majd állt. Nem hiszem, hogy rosszul kötöttem be, bár meglehet, kellett a gép így nem akartam vele sokat tökörészni, betettem a chieftec-et amivel pöccre indult is, elvileg ez is tud 1600-1700-as fordulatot, bár légszállításra kevesebbet írnak.
Tápcsere érik, ugyanis ez már nem garis - ezért is mertem megbontani - és előfordulhat, hogy lesz 2 vga-s rendszer a jövőben, arra már bőven kevés lehet. Szeretnék egy komolyabb 600-650W-osat (valami olyat amiben 3 év múlva sem kell ventit cserélni). A mostani annak ellenére, hogy rá van írva, hogy gigabyte azért nem egy csúcsminőség, sőt a gagyi fajtából való - anno erre volt keret.
A forrasztós dolgot viszont megfogadom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Macska topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest