Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

kissdani senior tag Egy ilyet rendeltem bele! 
 Igazatok van hogy nem ér annyit de, egy minimális fogyasztású htpc-be kell házzal együtt kaptam a tápot és ugygondolom hozzáteszem laikusan hogy 50-60w-ott ki tud szolgálni egy uj 450w-os codegen!
 Nem akartam sokat rákölteni ugyhogy két választásom volt, vagy veszek itt a ph-n egy használt de jobb minőségú tápot, vagy veszek ebbe egy ventit! Ami nekem fontos hogy minél halkabb legyen, mert mindig menni fog a gép, és a használt táp még mindig lehet zajos! 
 Ezért döntöttem inkább a biztos megoldásnál venticsere!
- 

andrade senior tag 
- 

andrade senior tag 
- 

mr_ricsi veterán "kipróbálom majd ellentétesen is bekötve." 
 Az nem túl jó ötlet, mert a fekete drót minden ventin a test vezeték. Csak az változhat, hogy a +12V piros vagy sárga."A mostani annak ellenére, hogy rá van írva, hogy gigabyte azért nem egy csúcsminőség, sőt a gagyi fajtából való - anno erre volt keret." 
 Mégis sokan örülnének, ha használtan megvehetnék az LCpowerjük vagy a HKC-jük helyett, ha nem amortizálod le teljesen.
- 

mr_ricsi veterán "hát érdekes módon egyikkel sem működött" 
 A PWM ventiknél kétféle kábelszínezés fordulhat elő. Szerintem rosszul kötötted be a ventiket."ha behal akkor veszek egy másikat - már egyébként is érik régóta." 
 Ezt nem értem Van egy márkás tápod, ami a gépedet is elbírja. Miért kellene ennek a cseréjét tervezni, de legfőképpen miért kellene szándékosan kinyírni? Van egy márkás tápod, ami a gépedet is elbírja. Miért kellene ennek a cseréjét tervezni, de legfőképpen miért kellene szándékosan kinyírni?"sztem nem kell forrasztani." 
 De kell forrasztani. Ahol rezgés és hőmérséklet változás van, ott az összetekert vezetékek idővel kontakthibásak lesznek.
- 

mr_ricsi veterán "Igazából ilyen blade master hever itthon parlagon már egy ideje" 
 Ha nem kerül pénzedbe, akkor kipróbálhatod. Amikor szétkapod a tápod, kiderül, hogy Protechnik van-e benne. Annak a helyére tedd be a CM-t. A PWM vezetéke szabadon marad, csak a + és - drótokat kell bekötni.
 Bekapcsolás után, még hidegen ellenőrizd hogy forog-e. Ha nem forog, vagy csak remeg, akkor nem jött össze, cseréld vissza a gyárit."ez külső fordulatszám szabályzós (nem pwm) ... Ez megfelelhet a giga tápba?" 
 Házventi, ezért a hőfokszabályzója a tápok hőmérsékletéhez van igazítva. Bekapcsolás után pár perccel már teljes fordulaton fog menni. Tehát nem alkalmas.
- 

mr_ricsi veterán A tápodban vagy Protechnic MGA12012HS-25 (12V, 0.38A, 80.48CFM, 2500RPM) vagy Yate Loon GP D12SH-12(f) (12V, 2200 RPM, 88CFM) venti van. 
 A CM venti a Protechnic helyére elvileg jó lenne, de a PWM alkalmazása elvi hiba, ugyanis a táp a jelenlegi ventijét is szabályozza, PWM nélkül és 2 dróton. Ha a PWM kihagyásával kötöd be a tápba, nem biztos, hogy el fog indulni hidegen.A "hosszú élettartamú csúszócsapágyban" pedig annyira nem tudok hinni, főleg a táp nagyon poros belsejében. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Borderlands 4
- Milyen házat vegyek?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van egy márkás tápod, ami a gépedet is elbírja. Miért kellene ennek a cseréjét tervezni, de legfőképpen miért kellene szándékosan kinyírni?
 Van egy márkás tápod, ami a gépedet is elbírja. Miért kellene ennek a cseréjét tervezni, de legfőképpen miért kellene szándékosan kinyírni?