- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
Egy ilyet rendeltem bele!
Igazatok van hogy nem ér annyit de, egy minimális fogyasztású htpc-be kell házzal együtt kaptam a tápot és ugygondolom hozzáteszem laikusan hogy 50-60w-ott ki tud szolgálni egy uj 450w-os codegen!
Nem akartam sokat rákölteni ugyhogy két választásom volt, vagy veszek itt a ph-n egy használt de jobb minőségú tápot, vagy veszek ebbe egy ventit! Ami nekem fontos hogy minél halkabb legyen, mert mindig menni fog a gép, és a használt táp még mindig lehet zajos!
Ezért döntöttem inkább a biztos megoldásnál venticsere! -
andrade
senior tag
-
andrade
senior tag
-
mr_ricsi
veterán
"kipróbálom majd ellentétesen is bekötve."
Az nem túl jó ötlet, mert a fekete drót minden ventin a test vezeték. Csak az változhat, hogy a +12V piros vagy sárga."A mostani annak ellenére, hogy rá van írva, hogy gigabyte azért nem egy csúcsminőség, sőt a gagyi fajtából való - anno erre volt keret."
Mégis sokan örülnének, ha használtan megvehetnék az LCpowerjük vagy a HKC-jük helyett, ha nem amortizálod le teljesen. -
mr_ricsi
veterán
"hát érdekes módon egyikkel sem működött"
A PWM ventiknél kétféle kábelszínezés fordulhat elő. Szerintem rosszul kötötted be a ventiket."ha behal akkor veszek egy másikat - már egyébként is érik régóta."
Ezt nem értemVan egy márkás tápod, ami a gépedet is elbírja. Miért kellene ennek a cseréjét tervezni, de legfőképpen miért kellene szándékosan kinyírni?
"sztem nem kell forrasztani."
De kell forrasztani. Ahol rezgés és hőmérséklet változás van, ott az összetekert vezetékek idővel kontakthibásak lesznek. -
mr_ricsi
veterán
"Igazából ilyen blade master hever itthon parlagon már egy ideje"
Ha nem kerül pénzedbe, akkor kipróbálhatod. Amikor szétkapod a tápod, kiderül, hogy Protechnik van-e benne. Annak a helyére tedd be a CM-t. A PWM vezetéke szabadon marad, csak a + és - drótokat kell bekötni.
Bekapcsolás után, még hidegen ellenőrizd hogy forog-e. Ha nem forog, vagy csak remeg, akkor nem jött össze, cseréld vissza a gyárit."ez külső fordulatszám szabályzós (nem pwm) ... Ez megfelelhet a giga tápba?"
Házventi, ezért a hőfokszabályzója a tápok hőmérsékletéhez van igazítva. Bekapcsolás után pár perccel már teljes fordulaton fog menni. Tehát nem alkalmas. -
mr_ricsi
veterán
A tápodban vagy Protechnic MGA12012HS-25 (12V, 0.38A, 80.48CFM, 2500RPM) vagy Yate Loon GP D12SH-12(f) (12V, 2200 RPM, 88CFM) venti van.
A CM venti a Protechnic helyére elvileg jó lenne, de a PWM alkalmazása elvi hiba, ugyanis a táp a jelenlegi ventijét is szabályozza, PWM nélkül és 2 dróton. Ha a PWM kihagyásával kötöd be a tápba, nem biztos, hogy el fog indulni hidegen.A "hosszú élettartamú csúszócsapágyban" pedig annyira nem tudok hinni, főleg a táp nagyon poros belsejében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest