- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
Kicseréltem a ventilátort, bár ne tettem volna
A leírtak szerint fekete->fekete sárga->piros
Lezsúgorcsövetem, patentul nézett ki, ja és az eredeti csatlakozót meghagytam a vezetékeket kötöttem össze. Régi csatlakozó->vezeték->új csatlakozót.Bekapcsolom, nem pörög, csak rángatózik, mint a VGA kártyámon található ventik.Valószínűleg alacsony még a feszültség. Hagyom, hogy betöltsön a Windows hátha felmelegszik tőle a táp, de nem továbbra is csak rángatózás igaz erélyesebben. Lekapcsolom a gépet leválasztom a ventit majd a feszültség mérővel lecsekolom a feszültséget 4,22V.
Nem értem. Visszakötöm a régi ventit, hogy mit csinál vele, de azt már meg sem mozdítja, visszarakom az újat már azt sem, de a feszültség töretlenül 4V körül mozog. Na volt egy jó tápom gondoltam, de ekkor isteni szikra gyúlt fejembe és az új venti csatlakozóját hátul kivezettem, és rádugtam az alaplapra.
Mivel a Zalman tápom minden ellen védett, ha rossz a hűtés max. kikapcsol. De az eddigi tapasztalataim alapján tökéletesen működik így is a feszültségeket jól tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest