Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poiro7
senior tag
Kicseréltem a ventilátort, bár ne tettem volna

A leírtak szerint fekete->fekete sárga->piros
Lezsúgorcsövetem, patentul nézett ki, ja és az eredeti csatlakozót meghagytam a vezetékeket kötöttem össze. Régi csatlakozó->vezeték->új csatlakozót.
Bekapcsolom, nem pörög, csak rángatózik, mint a VGA kártyámon található ventik.Valószínűleg alacsony még a feszültség. Hagyom, hogy betöltsön a Windows hátha felmelegszik tőle a táp, de nem továbbra is csak rángatózás igaz erélyesebben. Lekapcsolom a gépet leválasztom a ventit majd a feszültség mérővel lecsekolom a feszültséget 4,22V.

Nem értem. Visszakötöm a régi ventit, hogy mit csinál vele, de azt már meg sem mozdítja, visszarakom az újat már azt sem, de a feszültség töretlenül 4V körül mozog. Na volt egy jó tápom gondoltam, de ekkor isteni szikra gyúlt fejembe és az új venti csatlakozóját hátul kivezettem, és rádugtam az alaplapra.
Mivel a Zalman tápom minden ellen védett, ha rossz a hűtés max. kikapcsol. De az eddigi tapasztalataim alapján tökéletesen működik így is a feszültségeket jól tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest