Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Van egy LC Power LC8700-as tápom (az LC-től ez egy korrektebb darab, a legtöbb termékük egy selejt, de ez még mentésre érdemes tán), amiben a végét járja a venti, rázkódott, meg megállt, ha elmozdítottam a tápot az asztalon, ahol épp van
Lítiumos zsírral megkentem egy szétszedés, tisztítás után, de cserélni kellene gondolom, sima csúszócsapágyas, a kopáson nem segít a zsír.
Yate Loon D14SM-12 a venti benne, 14cm-es, két kábeles, csak feszültség alapú szabályzós gondolom, már ha nem fixen megy, nem figyeltem.
Simán max a golyóscsapágyas, hosszabb életű D14BM-12 lenne a csere alternatíva? Így hogy táp, nem szívesen kísérleteznék. Tudnátok ajánlani egy csere ventit bele? Vagy jó ez a Yate Loon csoda márka?
*Vagy szimplán keressek egy azonos vagy nagyobb CFM-es ventit és annyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest