- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbomb1988
újonc
Sziasztok!
Egy másik topikból ellettem hajtva, remélem ide befér, mert fogalmam sincs már, hogy hol kéne feltennem a kérdésemet.
Pár napja a ventim rosszalkodik. Cpu fan error fogad rendre, a ventilátor bekapcsolásnál nem pörög fel. Első nap még felpörgött egyből. Két napja viszont bekapcsolás után semmi, várnom kell az error képernyőnél, vagy kicsit noszogatnom (pörgetem ujjal..) és pár perc után (ma volt az 10 perc is...) magára talál... Néha nem is hallani olyan csöndes, néha morog. 1600 fölé nem megy az rpm, viszont van amikor leesik pár százra (mondjuk ez nem tudom mennyire normális). Kolléga a másik topikban írta, hogy 5-10 hiba lehetőséget is tudna mondani, de sajnos nem mondta el, hogy mik jutottak eszébe, én meg nagyon nem értek hozzá, sajnos ismerősöm sincs, aki tudna segíteni. Maximum szervíz.
Tudnátok segíteni? Haldoklik? (Max két éve került be a táp a gépbe)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest