- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algol
senior tag
válasz
audi100td #1031 üzenetére
Hosszabb kutakodás után sem tudtam meg többet az eddiginél a Delta ASB0912HH ventilátorról.
Így a következő ventilátort ajánlom: SUNON EE92251BX-000U-A99, mely a következőket tudja:
92x92x25 mm, 55 CFM=93,5 m3/h, 37,5 dBA, 3400 RPM, 70.000 óra, dupla golyóscsapágyas, 2,3 watt,
4,5 - 13,8V működési tartomány, 5,33 mm H2O statikus nyomás.A Delta 4,8 wattos fogyasztásával szemben ez csak 2,3 wattot eszik, emiatt valószínűleg kevesebb levegőt képes szállítani. Ezt némileg ellensúlyozhatja a kiemelkedően magas statikus nyomás. Sajnos a 92x92x25 mm-es méretű ventilátorok között a 4 wattnál többet fogyasztók (ezzel persze több levegőt szállító) típusok mind túl zajosak (>40 dBA). Lehet, hogy már ennek a zajszintjével sem leszel elégedett. Ez mindenesetre elfogadható árért beszerezhető itt.
Megvizsgáltam még az ADDA kínálatát, mert elvileg ebből is vásárolhatsz itthon, de ott is ugyanez a helyzet:
amelyik modell sok levegőt szállít, az zajos is.Hát csak ennyit tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest