Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
[kép] do vs. make
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
a 'why are you so stupid?' kifejezés mennyire számít erősnek?
-
lorcsi
veterán
angol tanárt keresek tesómnak
0-ról kezdte és 2*3-4 hónapig járt nyelviskolába..de ott nem haladnak eléggéBosnyák tér környéke ill a 13-14-15 kerületekből lenne az ideális
milyen árakon lehet órát venni?
ill. tudtok e ajánlani valakit? -
lorcsi
veterán
vajon lehet már tudni miylen iskolák lesznek a programban?
-
lorcsi
veterán
Tudnatok olyan angol nyelvű könyvet mondani, amit konyvolvasora feltéve jol lehet vele az angol nyelvet tanulni ? ( kindle)
Van fent szotaram, az esetleges idegen szavakkal igy könnyebben megbirkozok. De tul nehez konnyvel igy elsőre nem kezdenek..
Akar viragbolti is lehet.. -
lorcsi
veterán
jó ez a cikk
a programot prábalta már valaki ? -
lorcsi
veterán
play-en keresek olyan appot amiben szavak, kifejezéseket lehet offline is tanulni..
-
lorcsi
veterán
jöhet privátba a nyelviskola
nem kezdő szinten vagyok , de 5-6 éve csak ritkásan tanulom az angolt
szavak rettentően nehezen mennek
legutóbb magántanár 3ezret kért óránként..
nagyon szívtam a fogam...és egy félévre akart vállalni, de nem bírtam és hamarabb abba is hagytam. meg rosszul is tanított -
lorcsi
veterán
azzal is elég vacakul ki lehet fogni -nekem volt több is- volt aki színte nem is figyelt rám, elbeszélgettünk, de céltudatosságot nem is vettem észre a tanítása során -csak idővel derült ki a tanári képessége, akkor meg már elúszottó sok óra ára
vagy az sem vezet jóra, ha irracionálisan nagy követelményt állít felDe ugyanilyen hátulütői vannak a csoportban tanulásnak is. Ha én tudom a leggyengébben és a többiek minden második szavát egyáltalán nem értem...nagyon szar így a kommunikáció. Nyílván meg lehet kérdezni mi mit jelent, de ha tényleg olyan sok az ismeretlen szó akkor egyre kínosabb. Erre részben megoldás lehet az alacsonyabb színvonalú csoport de ez meg már sokszor túl alacsony színvonalú
22 csapdája
-
lorcsi
veterán
ezzel, hogy otthon egyedül kömyvből tanuljon a legnyagobb ghond az, hogy senki nem ellenőrzi. hiába csinál végig egy teljes munkafüzetet vagy bármit ha tele van hibával
nekem rettenetesen nehezen megy a nyelvtanulás, de a munkához kell és ezért még rengeteget fogok szenvedni

-
lorcsi
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
tényleg jó kistt teszt
Az élért pontok száma: 46
46 és 57 pont között:
Gratulálunk! Önnek éppen az ELO középhaladó tanfolyamára van szüksége. Ha kis lépésekkel halad, naponta legalább 15-20 percet szentelve a tanulásnak, a rendszeres munka eredményeként elsajátítja majd a tanfolyam teljes anyagát. Sok szerencsét kívánunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nagyon szívtam a fogam...és egy félévre akart vállalni, de nem bírtam és hamarabb abba is hagytam. meg rosszul is tanított