- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Ez némi kiegészítésre szorul, ugyanis az "only" a főige előtt állva, a mondat különböző részeit hangsúlyozva azokra a kihangsúlyozott mondatelemekre is utalhat anélkül, hogy máshova tennénk a mondatban. (Ez a kötött szórendből adódik.)
Tehát az alábbi mondatok jelentése eltérő (a szóbeli hangsúlyt a dőlt betű jelöli), holott a szórend azonos:
She only told him that she loved him.
She only told him that she loved him. -
gojko.m
senior tag
English e-books oldalon találsz szabadon letölthető egyszerűsített angol nyelvű könyveket. Kezdőtől a haladóig, többféle műfajban és többféle e-book formátumban.
-
Traxx
őstag
Én próbáltam, szerintem egész jó. És van róla Mobilarena cikk is. Ami viszont nekem hátrány volt eddig, hogy gyakran tömegközlekedve használnám, viszont mobilnet híján ez nehézkes, mert nem tudom előre letölteni a leckékhez kapcsolódó hanganyagokat (vagy csak nem jól próbálkoztam vele).
-
hanee
senior tag
Szia!
Ezért kell jó nyelviskolába menni. Ahova én járok (még a mai napig is), ott nagyon jó csoportok vannak, és pl. mit páran már több tanfolyamot is végigcsináltunk együtt.
Nem akarok reklámot csinálni, ha kell privátban megadom a nyelviskola elérhetőségeit.Magántanárokkal nekem is volt már rossz tapasztalatom, és sajnos nem feltétlenül a drágább a jobb! Én pl. németből jártam egy időben magántanárhoz, és ő nagyon céltudatosan vezetett végig, csak sajna abba kellett hagynom, így nem jutottam vele túl sokáig. De pl. oda szívesen visszamennék ha egyszer sor kerülne a dologra.
Lehet találni jókat, a legjobbakat viszont meg kell fizetni. Mondjuk attól is függ minden, hogy milyen csoportban vagy. A kezdőket olyan tanár is taníthatja, aki még pl. kezdő tanár (bár ettől még lehet jó), de haladó csoportot pl. kezdő tanárnak jobb helyeken nem adnak.. felsőfokot pedig már olyannak adnak, aki különböző Master Degree-t birtokol angol nyelvből
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tippmix
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest