Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
Ezért kell jó nyelviskolába menni. Ahova én járok (még a mai napig is), ott nagyon jó csoportok vannak, és pl. mit páran már több tanfolyamot is végigcsináltunk együtt.
Nem akarok reklámot csinálni, ha kell privátban megadom a nyelviskola elérhetőségeit.Magántanárokkal nekem is volt már rossz tapasztalatom, és sajnos nem feltétlenül a drágább a jobb! Én pl. németből jártam egy időben magántanárhoz, és ő nagyon céltudatosan vezetett végig, csak sajna abba kellett hagynom, így nem jutottam vele túl sokáig. De pl. oda szívesen visszamennék ha egyszer sor kerülne a dologra.
Lehet találni jókat, a legjobbakat viszont meg kell fizetni. Mondjuk attól is függ minden, hogy milyen csoportban vagy. A kezdőket olyan tanár is taníthatja, aki még pl. kezdő tanár (bár ettől még lehet jó), de haladó csoportot pl. kezdő tanárnak jobb helyeken nem adnak.. felsőfokot pedig már olyannak adnak, aki különböző Master Degree-t birtokol angol nyelvből
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen videókártyát?
- Rendszergazda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- PNY Quadro P600
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest