Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
devil-k #1351 üzenetére
Hali!
Én egy éve járok angol tanárhoz, nála végre megtanultam, megértettem a nyelvtant, viszont a szókincsem eléggé gyenge. Ezért gondolkozok olyan anyag beszerzésén, amiben a leggyakrabban használt szavak, kifejezések vannak, mert pl. a "csöpögő csap"-ot nem hiszem, hogy sokat fogom használni.
Az előbb a neten próbáltam ilyet keresni, de ki tudja, hogy azok mennyire megbízhatóak. Ez a tematikus szótár jó lehetne nekem (közép szintre)? Középre hajtok, és a tanárom már most szeptemberben küldene írásbelire, viszont én egyáltalán nem érzem, hogy készen állok. A nyelvtan megy, de szokott adni háziba egy adott szöveget aminek a végén kérdések vannak, amelyekre magyarul kell válaszolni a szöveg alapján. Elvagyok vele vagy 1-2 órát is a sok szótárazás miatt, emiatt elég idegölő is.Illetve milyen alternatívát tudnátok ajánlani a webforditas helyett, amivel le tudok fordíttatni angol mondatot, sokszor ellenőrzés gyanánt is megnézem, hogy érti-e az oldal, hogy mit akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 10.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest