Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Igazad van. Évtizedekig önfejűen csak azt csináltam, amit a fejembe vettem, és ráment vagy húsz év az életemből, anélkül, hogy érdemben előreléptem volna. Nem volt semmi elképzelésem, hogy mit és miért, hogyan tanulok, mer én is csak "hobbiból" kezdtem el foglalkozni a nyelvvel.
Aztán mikor szervezett keretek között, előre kitűzött tanterv és cél+tanár segítségével kezdtem tanulni, 1 év alatt annyit fejlődtem, mint előtte 20 évig se. Nagy előnyöm volt, hogy viszonylag nagy volt már a szókincsem, tehát a tantervi tanítások alatt azzal kellett csak foglalkoznom, hogy a többi készségemet fejlesszem. Jól is olvastam, és jó volt a helyesírásom is, tehát ezzel nem kellett foglalkozni.
Viszont a beszédben vért hugyoztam, és teljesen alapvető kifejezések hiányoztak a repertoárból, ami már A1-es szinten elvárt. És ez baj. Meg az is baj, hogy 20 éven keresztül az autodidakta képzés során keletkezett egy rakás olyan rossz beidegződésem, amelyeket nagyon nehezen, vagy sehogy se tudtam azóta se levetkőzni. Ez pont olyan, mint hangszeren tanulni rossz technikával. Ezt kiajvítani sokkal tovább tart, mint eleve helyesen megtanulni.
Időpocsékolás. Ezek a fórumok elvileg arra vannak, hogy az ember megoszthassa a tapasztalatait, hogy más ne essen bele ugyanabba a hibába. De belátom, ez totál fölösleges, mert az ember úgyis csak a saját tapasztalatainak hisz, úgyhogy nem fogom ezeket a dolgokat újra meg újra leírni. Pocsékoljon el ő is tetszőleges időt az életéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- Már tudjuk, hogy mikor érkezik az Of Ash and Steel
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- uleFone Power
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest