Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
üzenetére
Most megleptél, mert én magam még nem találkoztam senkivel, akinek van C2 szintű nyelvvizsgája. (Ismerek néhány embert, akinek a tudása meglenne hozzá, de sosem törték magukat ezért a plusz papírért. Nem is könnyű megszerezni amúgy itthon.)
C2 szinten tartani a nyelvtudást elég komoly feladat véleményem szerint. Pláne, ha egynél többet szeretnél.
De gyakorlati haszna nem sok van a C2 szintnek amúgy.(Ha kördiagramon akarnánk ábrázolni az angolul beszélő magyarok összességét A1 és C2 szint között, akkor a C2 szelet szerintem szabad szemmel láthatatlan lenne.
)A poliglottok úgy tudnak több tucatnyi nyelvet beszélni, hogy mondjuk ugyanabból a nyelvcsaládból beszélnek többet. Mondjuk beszélnek franciául, olaszul, spanyolul és portugálul. Ezek mind neolatin nyelvek, amik nagyon hasonlítanak egymásra. Pláne, ha csak A2 szinten beszéli őket valaki.
És igazad van, ennek sincs sok értelme, ha valaki sok nyelvet beszél valamennyire.
Én amúgy annak is örülnék, ha a mostani magyar fiatalok többsége legalább A2 szinten beszélne legalább angolul vagy németül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De gyakorlati haszna nem sok van a C2 szintnek amúgy.
)
És igazad van, ennek sincs sok értelme, ha valaki sok nyelvet beszél valamennyire.