Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
mike1334 #2006 üzenetére
"a present perfect stb, amit az élő beszédben szinte soha nem használnak"
Nagyon más körökben mozoghatunk, mert ez az egyik legkomolyabb tévhit, amivel találkozni szoktam, és minden tapasztalatom ellene szól. Még az állítólag "primitívebb" angolt beszélő amerikaiak is rendszeresen használják (amikor csak szükséges ill. indokolt). Nem mellesleg nem hogy a Present Perfect-et, de mind a 12 igeidőt "csípőből kell tudni" (és nem csak elmélet szintjén), ha felsőfokú nyelvvizsgára áhítozik az ember, a valóban komoly szókincset nem is említve.
Küldök neked privátban egy linket, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen szinten állsz angolból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest