Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomotmo
csendes tag
Nyolcadikban kezdtem nagyon elhagyni a tanulást. Két kedvenc tárgyam a Kémia és a Fizika volt. Hetedik év végén Kémiából 5-ös (én voltam az osztályban a legjobb és legszorgalmasabb ebben a tárgyban, másból sosem tudtam), Fizikából dicséretes 5-ös lettem. Igazából a Kémia volt az, amit jobban szerettem. (a tanárt is nagyon szerettem)
Nagyon fájt, hogy nem kaptam meg a dicséretet belőle. Talán itt kezdődött minden. Én nem is tudom, hogy mi történt velem. Mindenből rontottam, örültem, hogy nyolcadik van, végre elmehetek erről a "szar" helyről, szánalmas kis hülye lettem így visszagondolva. Szuper osztályom volt nyolc éven át szuper osztályfőnökkel. Mindenkivel "leépítettem" a kapcsolatomat, nem tudták, hogy mi történt velem.
Nyolcadik év végén 3-as lettem Kémiából, ez nagyon fájt, de csak magamnak köszönhettem. Hát, ez megint rontott a helyzetemen. Fizikából megint dicséretes ötös lettem annak ellenére, hogy négyeseim is voltak, nem mindig írtam házit. Ezt a két tárgyat értettem/ tudtam olyan szinten, ahogy elvártam magamtól. Egy nagyon rossz iskolaválasztás után újabb egy év szívás következett.
Csupa olyan gyerek, aki utál tanulni. Ez szakközép volt, nyelvi előkészítővel. Az ottani osztályfőnök tanácsolta, hogy jobb lenne, ha elmennék egy gimibe. Így is lett, ez úton is köszönném neki, hogy nem maradtam ott. Most tartok ott, hogy a hülyegyerek korszakom elmúlt, újra úgy szeretnék élni, mint nyolcadik előtt. Ha nem megyek nyelvi előkészítőre-ami semmit sem ért az osztály összetétele miatt-most tizedikes lehetnék. Mindegy ez van.
Most újra úgy szeretnék mindent, ahogy eddig volt. De nem tudom hogyan. Nem tudom, hogy eddig hogy csináltam. A mostani suliban, 3-as lettem megint Kémiából, és nem értek semmit. Semmit! Ami eddig ment, most nem megy. Ezért is kértem a segítségetek.
Boccs, ha értelmetlenül fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Star Trek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AI Workstation RTX 3090 24GB / 32-128GB RAM / I5 13400F / 1000W
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AMD Ryzen 7 Gamer! Ryzen 7 5700X / B550 Aorus Elite/RX 6600 XT 8GB OC / 500GB M.2 SSD+HDD /700W/LED
- Ryzen 5 Gamer! Ryzen 5 3400G PRO / 16GB DDR4 / Nvidia GTX 1660 Ti 6GB OC / SSD+HDD / 600W /RGB LED!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest