Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
kzoleeka
üzenetére
''Nekem csak az nem tetszik az egész főisklolában, hogy rengeteg elmélet semmi gyakorlat!''
Melyikben?
Mert a miénk eléggé gyakorlatorientlt, sőt + 1 évben lehetőség van heti 4*8 órában különböző cégeknél gyakorlatot is szerezni (kooperatív képzés).
Szóval itt vagyok én is, tanutam programozni is, meg még elég sok midnent , és mit csinálok? helpdeskezek.. Aztán emg ha megkérdik, hogy windows oprendszerekben mit jelent pontosana védett ''mód'' (nem is ez a neve , csak nem jut eszembe pontosan.. ) akkor meg csak lesek, meg nyelek nagyokat. Pedig megtanították, és meg is tanultam... -
faster
nagyúr
válasz
kzoleeka
üzenetére
Hát azért nem mindegyik iskola veszi fel a boldogot és a boldogtalant mert van olyan, hogy hírnév...
Nem is írtam, hogy mindegyik ezt csinálja.
Na az meg a másik, hogy tényleg túlképzés van mivel senki sem akarja a szakmunkát csinálni, hanem egy irodában szeretnék a seggüket mereszteni a diplomások!
Ezt nem rossz indulatból mondtam, mivel nekem is 1 év múlva lesz
Nem csak ez a gond. A szakmunkásokat nem fizetik meg rendesen, ezért mindenki kapar a papírért ezerrel. Én anno majdnem autószerelőnek (vagy inkább autóvillamosságinak) mentem tanulni, aztán szüleim lebeszéltek erről. Többek közt azért is, mert hogy papírok nélkül manapság nem lehet boldogulni. Pedig kellene a sok jó szakmunkás.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest