Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Retekegér #373 üzenetére
Olyanokat hallottam, hogy a legszegényebbeket támogatni fogják, vagy tandíjmentességben részesülnek.
De nem ártana a kész törvényt alapul venni, és nem összevissza mindent gondolni. Az utólagos hozzájárulás is mekkora port kavart, aztán nem is lesz. Bár még ki tudja... Tehát előbb legyen meg a konkrét döntés a konkrét tennivalókról, aho la részletek is meg vannak határozva. Na majd akkor lehet sajnálni a szegényebb rétegeket. Vagy épp nem, mert nekik mégis ingyen lesz. -
tildy
nagyúr
válasz
Retekegér #373 üzenetére
MErt miért? Aki tanul az nem szív. Aki meg szegény is, meg nem is tanul... Az meg majd szépen átmegy levelezőre, és dolgozik mellette (lehet jobban is jár.)
376: dde pedig errl van szó retekegér. Első évben SENKINEK sem kell fizetnie. Még az olyanoknak sem, mint amilyen én voltam (munkanélküli egyik szülő, majd szalagmunkkás, a másik szülő meg rokkantnyugdíjjas) .. Utána meg vlaszthat az ember: tanul rendesen,, és akkor nem fizet, vagy nem tanul, és akkor viszont valahonnét elő kell kotornia a pénzt. Tökmindegy, hogy gazdag vagy szegény. A gazdagnak annyival elsz kevesebb gondja (mint eddig is), hogy nem kell suli mellett elmennie dolgozni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L512 - i5-520M I 4GB I 120GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest