Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Retekegér
üzenetére
Olyanokat hallottam, hogy a legszegényebbeket támogatni fogják, vagy tandíjmentességben részesülnek.
De nem ártana a kész törvényt alapul venni, és nem összevissza mindent gondolni. Az utólagos hozzájárulás is mekkora port kavart, aztán nem is lesz. Bár még ki tudja... Tehát előbb legyen meg a konkrét döntés a konkrét tennivalókról, aho la részletek is meg vannak határozva. Na majd akkor lehet sajnálni a szegényebb rétegeket. Vagy épp nem, mert nekik mégis ingyen lesz. -
tildy
nagyúr
válasz
Retekegér
üzenetére
MErt miért? Aki tanul az nem szív. Aki meg szegény is, meg nem is tanul... Az meg majd szépen átmegy levelezőre, és dolgozik mellette (lehet jobban is jár.)
376: dde pedig errl van szó retekegér. Első évben SENKINEK sem kell fizetnie. Még az olyanoknak sem, mint amilyen én voltam (munkanélküli egyik szülő, majd szalagmunkkás, a másik szülő meg rokkantnyugdíjjas) .. Utána meg vlaszthat az ember: tanul rendesen,, és akkor nem fizet, vagy nem tanul, és akkor viszont valahonnét elő kell kotornia a pénzt. Tökmindegy, hogy gazdag vagy szegény. A gazdagnak annyival elsz kevesebb gondja (mint eddig is), hogy nem kell suli mellett elmennie dolgozni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest