Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur #368 üzenetére
Nem. 3as átlagot csináltam, és a 4 éves sulit 5 év alatt végeztem el, mivel egyszer nem sikerült két tárgyam, amely ott és akkot automatiksu bukást kjelentett (ha egy nem sikerült volna csak, akkro is.. Faster tudna róla mesélni)
Ösztöndíjjat fél évig kaptam , illetve az utolsó évben kooperatív képzési díjjat. Ennek ellenére úgy gondolom, jobban ösztönzöött volna, ha fizetnem kell (most másoddiplomás vagyok, és hidd el elég ösztönző tud lenni, hogy ne kelljen ugyanazért többször is fizetnem).
Jahm és nuku támogatás volt otthonról, dolgoztam suli mellett. Szóval qrvára nem volt tele a zsebem dellával. Kaptam 11 ezer fpriint szoctámot, dolgoztam kicsit, azért kaptam 15 ezret, azt ebből keleltt egy hónapban megélnem, úgy hogy kolit és bérletet is fizetek.
Mindezek ellenére egy kezemen meg tudnám számolni az ottani ismerősi körből, hogy hányan voltunk ''önellátók''.
Itt nema színötösségről szóla fáma, ahnem arról, hogy hányan vannak, akiknek buli a főiskola, és húzzák a befejezést, mitna rétestésztát.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Forrmell.enn
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.16
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest