Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz Motion_Blur #368 üzenetére

Nem. 3as átlagot csináltam, és a 4 éves sulit 5 év alatt végeztem el, mivel egyszer nem sikerült két tárgyam, amely ott és akkot automatiksu bukást kjelentett (ha egy nem sikerült volna csak, akkro is.. Faster tudna róla mesélni)
    Ösztöndíjjat fél évig kaptam , illetve az utolsó évben kooperatív képzési díjjat. Ennek ellenére úgy gondolom, jobban ösztönzöött volna, ha fizetnem kell (most másoddiplomás vagyok, és hidd el elég ösztönző tud lenni, hogy ne kelljen ugyanazért többször is fizetnem).

Jahm és nuku támogatás volt otthonról, dolgoztam suli mellett. Szóval qrvára nem volt tele a zsebem dellával. Kaptam 11 ezer fpriint szoctámot, dolgoztam kicsit, azért kaptam 15 ezret, azt ebből keleltt egy hónapban megélnem, úgy hogy kolit és bérletet is fizetek.

Mindezek ellenére egy kezemen meg tudnám számolni az ottani ismerősi körből, hogy hányan voltunk ''önellátók''.

Itt nema színötösségről szóla fáma, ahnem arról, hogy hányan vannak, akiknek buli a főiskola, és húzzák a befejezést, mitna rétestésztát.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák