- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Nem tudom sajnálni a tanárokat, amikor oda kellett volna állni és sztrájkolni akkor a többség becsicskult. Érdekes, hogy az úgymond alacsonyabban képzett munkakörökben sokkal könnyebb összehozni egy rendes sztrájkot mint a magasabban képzett tanároknál. Taxisblokád, vasutas sztrájk, Audi gyárban sztrájk, igaz legutóbb a Volánnál se tudtak összehozni egy rendes sztrájkot. Ezért lehet ilyen béreket adni. Mert mi fog történni? Apránként elhagyják a pályát? És? Úgy látszik még nem kellett tömegesen hazaküldeni diákokat mert nincs aki felügyelje őket.
A legjobb amúgy a rendszergazdák, én nem tudom az ország más részében hogy van de itt minden iskolai rendszergazda állásra van legalább vagy 10-20 pályázó. Szaros 355 ezer bruttóért. Hol élünk emberek? Itt tényleg mindenki hülye? Sajnos ide sikerült szellemileg zülleszteni az országot. Harc megy a koncért.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
lo Rövid válasz a VG.hu cikkére: [link]Nos, csak hogy tisztán lássunk, mekkora ez a hatalmas oktatói béremelés. Technikumi...
- Asus ROG Phone 7 Ultimate + tartozékok
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- AMD Ryzen 5 5600 sAM4 OEM processzor Cikkszám: 100-000000927
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest