Új hozzászólás Aktív témák

• Narxis

nagyúr

Nem tudom sajnálni a tanárokat, amikor oda kellett volna állni és sztrájkolni akkor a többség becsicskult. Érdekes, hogy az úgymond alacsonyabban képzett munkakörökben sokkal könnyebb összehozni egy rendes sztrájkot mint a magasabban képzett tanároknál. Taxisblokád, vasutas sztrájk, Audi gyárban sztrájk, igaz legutóbb a Volánnál se tudtak összehozni egy rendes sztrájkot. Ezért lehet ilyen béreket adni. Mert mi fog történni? Apránként elhagyják a pályát? És? Úgy látszik még nem kellett tömegesen hazaküldeni diákokat mert nincs aki felügyelje őket.

A legjobb amúgy a rendszergazdák, én nem tudom az ország más részében hogy van de itt minden iskolai rendszergazda állásra van legalább vagy 10-20 pályázó. Szaros 355 ezer bruttóért. Hol élünk emberek? Itt tényleg mindenki hülye? Sajnos ide sikerült szellemileg zülleszteni az országot. Harc megy a koncért.

"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."

Új hozzászólás Aktív témák