- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eltunt az elobbi hozzaszolasom!!!!! Parci hova tetted, alapbol kimoderaltad?????:-))))
udv
neduddki -
localhost
Közösségépítő
#30-as üzenet itt :
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=3439 -
RAM
őstag
Mi a feladata a házigazdának?
Hogy lehet valakiből házigazdi?
Kaptok érte valamit? -
localhost
Közösségépítő
Godlike lettem!
// már megint
-
BEE
addikt
Végre!
Én is tag lettem! Minő felemelkedés!
BEE -
Matthew
őstag
Mar regen hazigarazda lehetnek ha a multkori PH meghalas miatt nem nullaztak volna ki!Ez telleg komoly!
-
szasza_1
senior tag
jaa... rájöttem...
-
szasza_1
senior tag
hmm... én még mindig nem tudom, hogy hol lehet megnézni a hozzászólások számát...
-
Bálintosz
senior tag
Én is TAG-lettem ! (csak már régen)
-
PaladiN
aktív tag
A 100-adik hozzászólást ide tartogattam...
-
Pötyi
őstag
...és IGGGEN! Összeírtam kétszáz baromságot, osztottam az észt, hát ennyi hozzászólás után akár ujságíró-igazolványt is kaphattam volna! De megérte!
Bizony mondom, hogy nőttem két-három centit! TAG lettem!
Hogy e dicsőséges pillanat örökre emlékezetes maradjon, rendezzek egy iszunk-hányunk-belefekszünk, arcon pörgés, spontán őrület, taps a térd alatt bulit? (Mely természetesen vad orgiába torkollik majd, midőn leszáll az est, és orosz barátaim, Igor és Szása meghozzák az ukrán kurvákat...)
Na jó, legyen csak egy szimpla sörözés? -
Sanya
nagyúr
Valaki azt írta, hogy két- három napig fog élni...(asszem DEN
-
BEE
addikt
A téma lényegéből adódik, hogy én legyek a 160-as!
BEE -
Vaze
őstag
nah ugybeszeltek erol a Topicrol mintha meghaltvolna
-
bali79
tag
Vazger, hogy húzhatta ez a topic ilyen sokáig ??!!
-
Atrox
tag
Én is nemsoká tag leszek.
-
PaladiN
aktív tag
Télleg ennyire nagy jelentôssége lenne a posztnak?
Ez most olyan mint amikor az ember a szamárlétrán emelkedik? -
Jano
senior tag
Én eddig azt hittem hogy úgy lesz valakiből HÁZIGAZDA hogy személyesen ismeri az összes HÁZIGAZDÁT, és mondjuk a többi HÁZIGAZDA ad neki ehez jogot mert jól tudja a hardvert, meg úgy mindent a számítógéppel kapcsolatban.
-
ArchElf
addikt
Hozzászólás-generáló topic rulz...
De mondjuk én is nagyon örültem anno (bár akkorm ég más volt az ok)...
Nosztalgia is rulz...
http://prohardver.index.hu/rios2_uzenetek.php?from=2838
AE -
DoubleD
aktív tag
OFF
Kvázi tag lettem!
ON -
klumbik
tag
volt itt egy bizonyon Izsolt nevű házigazda, akit aztán később újoncként feltüntetve láttam, vele mi van?
-
Vaze
őstag
nagyonjo megfigyelo talan Rolandot tudnam ajanlani a kovetkezo HAZIGAZDANAK
-
Vaze
őstag
enmeg pont az elenkezojere gondoltam sorry MAN
-
Vaze
őstag
en megmodtam nemegyszeru dolog
-
Na, akkor megmagyarázom.
Többféle házigazda van, több ok miatt.
Vannak azok a házigazdák, akik sokat vannak a fórumon, hosszú időn keresztül normálisan, felnőtt módon viselkednek. Őket így választjuk, időnként kell új ember, hiszen nő a fórum, jobban kell figyelni. Így lett Localhost is házigazda -ez a titulus valójában ''moderátort'' jelent -, Den se mondta, hogy szeretne házigazda lenni - ha jól emlékszem -, de az egyik legrégebbi, mindenki által elismert tag volt, és Parci adott neki moderátori jogokat.
Vannak azok a házigazdák, akik híreket tudnak postolni a sitera, az ő nevük mellett ugyan szerepel a HÁZIGAZDA szó, de a jogaik nem feltétlenül szólnak a fórumra.
Természetesen vannak vegyes emberek (sokan), akik hírt is küldhetnek, és moderátorok is.
Mindebből az derül ki, hogy moderátor-léthez elég sok időt el kell majd itt töltened folyamatosan. Moderátornak lenni nem annyira fényes lét, mert figyelni kell a fórumra, aki ezt nem teszi, az előbb-utóbb lemorzsolódik; és túl sok hülyeséget sem illik csinálnia, míg egy átlag-tag nyugodtan nyithat ''Időutazás márpedig nincs!'' nevű topicot.
Vannak még ún. PH-GODok, ennek elérése sem egyszerű
.
-
Vaze
őstag
ki ennn??? aaahhh dehogyis akarok
gondolj bele mennyi faratsagal jarna ha Hazigazdalenel huu en belesemerek gondolni
inkabb szep csendben gyujtogetem a hozaszolasaim es varom a meglepiket -
róland
veterán
Már Dennel is kibeszéltük a témát. Eredetileg egy komoly kérdés volt, hogy miként is lehet valakiből HÁZIGAZDA. Nem akarok az lenni, de érdekel, hogy mik a lehetőségek. Pl., hogy lett Localhost-ból is az.
Erre a felvetésedre meg olyan válaszok jönnek, mint amilyet VAZE adott. Most akkor ő akar házigazda lenni, vagy sem? -
joysefke
veterán
miko?
(lesz törölve ez a topic?) -
Vaze
őstag
okey en nemakarok HAZIGAZDA lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest