Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Sziasztok!
Nem talaltam ilyen topikot, trollkodni meg nem akartam senkinek a topikjaban kerdesemmel, ezert nyitottam egy temat a tablet tartokrol.
Kerdesem az lenne, hatha valakinek van ebben tapasztalata, az auto fejtamlajara szerelheto tablet tartok mekkora tömegu tabletet tartanak meg biztonsagosan? Hosszu (14-15 oras) autouton kene kislanyom figyelmet, illetve ha mellett ul a parom, akkor neki a figyelmet lekotni legalabb par orara, ehhez keresek tableteket. Gearbest-en talaltam is egyet ([link]), ezen mar klasszul lehet mozizni biztosan, 11.6 inch-es, 16:9-es felbontasu, tehat mozihoz idealis, viszont 0.927 kg a tomege. Amit nezegettem neten (miutan boltokban max. 1-2 fele autos tartot lehet megfogdosni) tablettartot, sehol nem irjak, hogy milyen nehez tabletet tartanak meg biztonsagban. Nem attol felek, hogy kiesik belole, hanem fuggolegesen mennyire tartja a tabletet stabilan, nem fog-e bebolintani egy hosszabb uton a tablet a tomege miatt.
Ha valaki tud segiteni, esetleg konkret tartot ajanlani, azt megkoszonom!
Udv,
Squirrel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs