Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
3lb4nd1
tag
Sziasztok!
Végre találtam egy ilyen fórumot, bár persze ez is pang sajna.
Nyár elején kezdtem bele egy kis társasgyűjtögetésbe, mivel újra feléledt az érdeklődésem az efféle dolgok felé. (Gyerekkoromban folyton gyártottam is játékokat : ) Régebbről megvolt már a: Munchkin (2 kiegészítővel), Labirintus, meg még ez meg az ami elveszett
Hát, nyár óta pedig beszereztem a Smash Up-ot az Awesome lvl 9000-el,egy Tsuro of the seas-t (kieggel), Small World-öt illetve az Underground önálló kiegészítőt meg a Zombie Dice-t. Ja, és az össze létező Aranyásók játékot. Társaságban jelenleg toronymagasan az Aranyásók a legkedveltebb (aztán a Small World, majd Tsuro - fillerként meg Zombie Dice, sajna nem mindenki tudott angolul a csoportban a Smash Up-hoz)
Nos, mivel az ilyen könnyed partyjáték jött be főleg a találkákon, a következő kiszemeltem a Vigyáz(z)6! (6 nimmt/6 takes! androidon
) nevű játékot, boargamearena-n és telón is teszteltem (bár egy netes multi nélküli játéknál nem is értem minek adok ki pénzt), szerintem nagyon király erre a célra. Emellé gondolkodok még valami apróságon, és kérdezném, hogy a fórumban már szóba került Királyi áru mennyire jött be? (@maross)
Én amúgy a szellemlovason szoktam vásárolni, igaz, picit drágább talán, mint a gémklub, de mindig kapok 1-2 ezres vásárlási kupont is a nagy tételű vételeim miatt. Meg szimpik az eladók...
Üdv,
3lb4nd1
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Torrent meghívó kunyeráló
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- Apple MacBook
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest