Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 3lb4nd1

tag

válasz Kakaduku #201 üzenetére

Szia!

Ha Budapest és vonzáskörzetében van a dolog, abszolút. :) Egyébként vannak egész pofás társasozós bárok, ilyen a Társa's Játék Bár (szerintem a legjobb ár-érték arány), vagy akár a Board Game Café (legnagyobb játékfelhozatal) de a Barcraft 2-ben is vannak pofás lehetőségek. Anno egyébként egy teaházba ültünk be egy másik fórumról összeszedett emberekkel, és mindenki hozott valamit, (általában Dixit, Munchkin és effélék folytak) szóval sok opció van.

@doc Hú, mit nem adnék ilyen kollégákért :D Bár nem tudom, hogy az irodában csövelés mennyire megoldható nálunk, de tetszik a koncepció. :) A Zombie Dice elég király, lehet hozzáveszem a kiegészítőket is, ötletesek. Bár, minek tovább bonyolítani egy egyszerű filler-játékot....

Egyébkén távlati tervben van még mindenképp a Carcassonne, meg egy Ticket to ride - de ezzel picit dilemmában vagyok. Család-barátabb, hogy magyarul van az Europe változat, viszont az jóval összetettebb, még nekem is elveszi a varázsát a direkt leszűkített pálya, az alagútépítős és egyéb plusz szabályelem. Az USA kiegészítői még patentabbak is szerintem. Nem tudok ezzel dűlőre jutni. :D

Általában amúgy szeretem, ha PC-n és/vagy androidon ki tudom próbálni a társast amit megvennék.

Új hozzászólás Aktív témák