Hirdetés
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
time_drainer
csendes tag
válasz
Tristis #5174 üzenetére
Két valósidejű játék, amit én még ismerek és nem volt említve.
Mindkettő koop, de igazából nem annyira együtt játszatok, inkább mindenkinek bele kell tennie a maga részét a közös győzelembe, az egymással való interakció limitált. Cserébe nincs alfa játékos probléma.Sajnos a tapasztalatom mindkettőnél csak pár játék és nem túl friss.
Magic Maze: egyszerű, de jópofa kis játék. Viszont elég megosztó, mivel az, hogy egy kooperatív játékban nem lehet egymással beszélni, sokaknál eleve diszkvalifikálja. Azt sem mindenki viccesen fogja fel, amikor mindenki látja mit kellene csinálni csak az nem, akinek meg kellene lépnie.
Én élveztem, de csak az első pár pályát játszottuk le.
XCOM - The Board Game: ez talán a legbonyolultabb valósidejű játék, amihez szerencsém volt. Mindenki külön szerepet visz limitált közös interakcióval, lehet egymással beszélni, csak nincs rá túl sok idő. Egynek nem volt rossz, de nem akartuk nagyon újra játszani. Én kicsit soknak éreztem a körítést ahhoz képest, amit adott, illetve a legtöbb "Video Game: The Board Game" címhez hasonlóan szerintem ezt is inkább a videójáték híre húzta, semmint maga a társas minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest