Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
TrollBalint #5088 üzenetére
Mi elsőre (barátoknál) rosszul játszottuk, most másodjára (remélem) jól. Én még mindenképpen szeretnék esélyt adni neki, aztán meglátjuk
ZsZso
Persze, ezeket tudtuk, de valahogy így is szűkösnek tűnt...sok volt ez így az Agricola után
A fát mi "ki se nyomkodtuk", a munkások meg a lapok elfértek így is.Azie
Van sufnituning megoldás két fős játéknál a mező pörgetésére, kb annyi, hogy az üresen hagyott részre (ahová 4 fős játéknál kerül ki még egy "munkahely") minden alkalommal, amikor valaki a nagymezőről játszik ki kártyát, kerül egy lap a pakliból, és az is olyan, mintha a mezőn lenne.tepenzed
Munkáslehelyezős játék, ami 2 fővel is izgalmas pl a Targi meg az Agricola..sajnos ezeknek is van hibája, a hosszuk. Az Agricola jogosan hosszú, a Targi már kevésbé. -
tepenzed
őstag
válasz
én még izgalmas munkás lehelyezős játékkal nem játszottam két fővel
Elsőre sok minden bejön, de kezd utána nagyon szárazzá válni és ezt az interakciók hiánya is jelentősen elősegíti, ahogy egy kolléga is szokta itt írni, nem tudnak mostanában interaktív játékokat kiadni és igazából semmi különöset nem hoznak. Első a design, utána egy kis erőforrás gyűjtés
Karira kibontom a Nagy Western Utazást, annak játékszabályát olvasva remélhetőleg ezzel nem lesz ilyen gond
Arnakot kukáztam, túl száraz... -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Én most kaptam meg az Everdellt (na jó, 10 napja). Első igazi munkáslehelyezős játékunk, már 7-8 partin túl vagyunk azóta. Elsőre nekem is csalódás volt. Nem értettem hogyan lesz tele a városom, hogy tudok majd ilyen kevés alapanyagból gazdálkodni, stb. Frusztráló volt. Aztán rájöttem, hogy a nagy mezőn lévő kártyákat is használhatom úgy, mint a kezemben lévőket (egy hét kihagyás volt a szabályok elolvasása és az első játék között ... long story).
A második játék már hatalmas volt. Kezdtem megérezni, hogy mi mennyire fontos számomra, mennyi különböző dolgot csinálhatok és beszippantott. Nem csak engem, 9 éves lányom is nagyon rákapott, de ő még azért inkább intuitív játszik, mintsem taktikusan
. Fesztáv mellett dobogós nálam. Azóta is kint van a dohányzóasztalon, hogy az előpakolással se kelljen már külön kínlódni
. Legnagyobb szívfájdalam az Everdellel kapcsolatban a fa, ami szerintem hamar szét fog jönni. Tudom ... kiegészítővel majd ki lehet lökni a játékból.
@mike1334:
Kőhiány érdekes jelenség, de szerintem át lehet hidalni könnyen. Sok olyan lehetőség van, amikor alapból kapsz 3 nyersanyagot az építéshez, ami megoldja a problémát, de pl. a bíróság (vagy mi) minden épület után adhat egyet belőle. Ráadásul másolható is a helyszín. Nekem max. az első két játékban okozott frusztrációt. Játszatok még vele, aztán meg fogod látni, hogy nem jelent olyan nagy gondot a kőhiány sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Kedvenc zene a mai napra
- Dying Light Beast
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest