Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
Kakaduku #164 üzenetére
Kar hogy itt nincs élet
. big book of madnessre visszaterve: 7/10-et adnék ra, jo moka volt 4-en, a tizezer alatti árát megéri a koop rajongoknak.
Az e havi ~30ezrem a tarsasjatek isteneknek: gemklub 30 éves ákcijó volt nemreg, ismet behuztak
.
Ashes: Rise of the Phoenixborn, egy komolyabb darab 12000-ert, igaz vannak benne kockak is. 7.9 imdb-n, nagyon nem lehet melléloni vele.
A masodik aldozat egy kevesbe ismert darab, Dojo Kun, en se ismertem, de megtetszett a tematika, es a 7.4-es ertekeles is tetszik. 10000 penzt aldoztam ra.
A harmadik egy kiegeszito, Castle Panic: Dark Titan. A Castle Panic nem tartozik a kedvenc koopjaim koze, kicsit baltaval faragottnak tartom, de hatha ez a kieg feldobja. Olcso volt (3500), remelhetoleg eladas meglesz nullszalldoval, ha eleri a szomoru veg.
Utolso aldozat: Xenon Profiteer, errol se hallottam soha, de a "deck-deconstruction" megfogott a leirasban, es a 7.4-es ertekeles is azt sejteti hogy valami atgondoltabb jatekrol van szo. 6000ft volt, vallalhato még akkor is ha a nem-ismertsege miatt nehezebb dio is lenne eladni. Egyebkent erosen hajaznak a lapok a Race for the Galaxy-ra, ami egy igazi klasszikus. Nagy csalodas nem lesz szerintem
.
Valamint csak ugy mellesleg szellemlovasban levasaroltam a meglevo 6000+1500 kuponomat egy hasznalt Prodigals Club-ra, ami a Last Will ,egyik kedvencem folytatasa, grafika es a jatek celja ugyanaz, de a mechanika sokat valtozott. A Last Will-t kb 7 Wondershez tudom hasonlitani, akiknek bejott a 7Wonders, nagyon szivesen jatszanak mindig Last Will-t is. Kb 7000-be fajt. Fennmarado penzt kipotoltam, es a Space Hulk: Death Angel-hez vettem egy mission kiegeszitot. Erosen tularazott cucc, mind az alapjatek, mind a minikiegek, ez kb 1500 volt (par lap). Csak akkor ajanlott, ha kiprobaltad es bejott.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest