- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
válasz
Gedeon31 #39193 üzenetére
No, ez akkor nem tudom, most jó hír vagy sem. Kidobja ezt a feliratot, elsötétedik a képernyő,és villog a TV felső részénél. 1 perc eltelik, vagy adott esetben csak pár másodperc, aztán folytatódik az adás... 1 percig, mert utána megint előjön. A TV biztosan nem gond, mert 1-2 éves LG 3D-s a Tv. A box meg a T-s cisco vagy milyen is a márkája. A másik TV-ne minden ok vele, de itt... szoktam örülni, mikor épp a góloknál jön be ez a történet.
Mit tegyek, hogy megoldódjon a gond? -
törölt tag
Üdv!
Ügymenetileg van vajon annak akadálya, hogy a műholdas tévémet átváltsam IPTV-re? Műszakilag nincs akadálya.
-
dchard
veterán
válasz
kabelmania27 #39183 üzenetére
A 34dB-s DS csillapításon ez nem sokat fog segíteni, de a kötési hiba lehet probléma forrás. Az optika helyett inkább a mérőszoftverekbe kéne beleszerelmesednie, úgy talán rá is jövünk mi a gondja. Meg elfelejteni a pirellit, és szerezni egy rendes modemet (fekete 360R).
Dhcard
-
ERPY
őstag
Sikerült valakinek beállítani az atomszuper Speedport w724-es routert, hogy működjön a távoli PC bekapcsolás? Addig eljutottam hogy belső hálóról bármikor sikerül felkeltenem a gépet, kívűlről viszont az altatástól számított kb. 15 percig okés, aztán már nem kel fel. Tudna nekem ebben valaki segíteni, nagy szükségem lenne a WOL-ra, de tanácstalan vagyok mit ronthatok el.
-
_Norbi_
aktív tag
válasz
kabelmania27 #39177 üzenetére
sűrűben jöhetnek karbantartani és zajt mérni mert elég magas
Data Rate:
Upstream Downstream
Actual Data Rate 351 (Kbps.) 7616 (Kbps.)
[Go Top]Operation Data / Defect Indication:
Operation Data Upstream Downstream
Noise Margin 6.0 dB 18.0 dB
Attenuation 34.2 dB 26.2 dBtegnap és ma zte modem egyáltalán nem talált dsl jelet
most délutan ráraktam vonalra pirelli drg modemet avval nagy nehezen elődrukkolt -
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #39179 üzenetére
De itt egy faluról beszélünk.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #39177 üzenetére
Azt mondanám hogy ez hálózat függő.
(#39176) Apa+Fia Én véleményem is
-
wmati
addikt
válasz
_Norbi_ #39174 üzenetére
Mi példánk hálózat fejlesztés ki volt jelölve egy idő pont hétfőtől péntekig 8-16 h szolgáltatás ki maradás várható címszóval megszállták települést a szerelők Telekom és alvállalkozók együtt sorba haladtak utcákkal cseréltek mindent amit kellet. Vagy egy karbantartás az általában éjjel történik hogy lehető leg kisebb fennakadás legyen. Látom nagy szerelmed ez a optika DE optikát csak oda visz a T ahol nincs semmilyen szolgáltatása és sűrűn lakott potenciálisan sok előfizetővel. Én nem látok rá semmi esélyt hogy egy faluba ahol már van szolgáltatása vigyen optikát, amúgy a meg lévő rezes internetből is ki lehet hozni elég sokat akár házilag is csak érteni kéne hozzá.
-
Rick4
félisten
válasz
Degeczi #39165 üzenetére
A hűség olyankor meg is szűnik. Az ászf-ben is le van írva, hogy költözéskor a szolgáltató megvizsgálja, hogy az új címen van-e műszaki létesíthetőség. Ha nincs, akkor megszüntetik a szerződést. Szüleim így jártak, minden gond nélkül megszüntették nekik. Persze kicsit körülményesen, mert még fél évig küldözgették a számlákat, de utána rájöttek, hogy csak ki kellene venni őkat a számlázósok közül, ha már szerződésük sincs. Ászf 9.3.2-es pont, 44-45. oldal. [link]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Degeczi #39165 üzenetére
A költözés azért más dolog.
Te vállalod, hogy adott címen a helyhez kötött szolgáltatást, adott ideig(2év,1év, határozatlan) igénybe veszed és fizeted.
A szolgáltató vállalja, hogy adott helyen biztosítja az elérést.
A költözés a te döntésed, azt is te döntötted el hogy 2 évet aláírsz(nem 1et kevesebb kedvezménnyel vagy nem írsz alá és fizeted horror áron).
Ha elköltözöl olyan helyre ahol nincs optika s eddig neked az volt 120as csomaggal, most pedig csak 30as DSL a maximum, a szolgáltató rugalmasan kezeli és adja a kisebb csomagot kisebb havidíjért.
Ha olyan helyre költözöl, ahol nem elérhető, akkor is szokott lenni egyedi elbírálás és elengedheti a szolgáltató. A Telekom elég rugalmasan kezeli ezeket az eseteket.
De azt is mondhatná, hogy érvényes szerződésünk van, s oldd meg, hogy pl az ingatlan vevője átvegye vagy fizesd amíg le nem jár vagy kötbér, de szerencsére ez ritka a Telekomnál(legalábbis amennyire én tapasztaltam).Elhalálozásnál egyértelmű, hogy megszüntethető ha az elhunyt nevén volt, mert nem vagy köteles használni az Ő igényeire összeállított csomagot. (Amennyire én tudom, a hitelt is visszautasíthatod, ha nem tartasz igényt az örökségre. De olyan nincs, hogy a luxus sportkocsi kell, a vidéki faviskó a devizahitellel nem. Mindent vagy semmit a 2 opció).
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Garold #39164 üzenetére
Nem néztem még, mit ír a szerződés ilyen esetre, de valóban logikus.
Vagy pl. akkor mi van, ha elköltözik az előfizető és az új helyen a szolgáltató nem tudja ugyanazt biztosítani? Az lenne ésszerű, h a hűség olyankor is szűnjön meg - hiszen nem az ügyfélen múlik, h a számára kívánt szolgáltatás az új lakcímén már nem elérhető...
-
Garold
senior tag
-
tomiii.
aktív tag
válasz
kabelmania27 #39159 üzenetére
Sajnos fejből nem tudom és nincs lehetőségem most megnézni, de azt tudom, hogy eddig 11000-at fizettünk és neten összeállítva 4500 ft-ból is kijönne a nekünk megfelelő összeállítás.
(#39160) Garold: holnap intézkedünk úgyis, beszaladok majd a telekomhoz is információkért.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Garold #39160 üzenetére
Ez valóban így lenne tisztességes, hiszen miért legyenek kötelezve a hozzátartozók egy számukra szükségtelen szolgáltatás továbbvitelére. A szolgáltató számára ráadásul bagatell összegről van szó, ez nem olyan, mint egy bankhitel. Ahol pedig nincs hozzátartozó, ott úgyis kénytelenek lennének lemondani a hűségidő maradékáról.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
kabelmania27 #39157 üzenetére
Ettől féltem, még most lesz egy éves az előző szerződés. Köszönöm a válaszokat.
-
tomiii.
aktív tag
válasz
kabelmania27 #39155 üzenetére
Köszönöm. Ilyenkor lefelé, kisebb csomagra való váltás is megoldható?
-
tomiii.
aktív tag
Sziasztok!
Egy cím alatt éltünk nagymamámmal akinek a nevén volt a TV-telefon-internet elofizetes, de a hét folyamán sajnos elhunyt. Az előfizetésével ilyenkor mi történik? Ezentúl mindenből elég lenne a legolcsób szolgaltatás, hogy csökkentsük a koltsegeket. Ilyenkor az ő előfizetése megszűnik és erre a címre köthetünk pl. az én nevemre új szolgaltatast vagy ez öröklődik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest