Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andrew911 #130858 üzenetére
Köszi, ez kell ahhoz, hogy hoax esetén 1000/200/MBits lehessen a sebesség? A szabvány 10Gb letöltésről és 1Gb feltöltésről ír (akár nyilván).
Valid fejlesztési lépcső még a 3.1 és aztán jön az optika, vagy egyből optika, vagy csak ez és optikára már így nincs is szükség
-
-
scorpy02
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #130853 üzenetére
Böngészőben kapcsold ki a reklámblokkolót!
-
kis20i
tag
Reggelt Urak! Az éjszaka megcsinálta a Telekom felénk is a D3.1 átállást. Első ránézésre zökkenőmentes. Net van, sebessége rendben, jelszintek parádésak. TV van, nem kockásodik. DE... Van egy állanddó WireGuard VPN kapcsolat, ez járulékos veszteségként viselkedik, azóta nem megy. Lehet összefüggés?
Egyébként egy RB4011 a routerem, erre csatlakozik egy régi RB433AH, ő a VPN GW. Eddig így hibátlanul ment. Reggel annyit volt idő megnézni, hogy a tartalék netről továbbra is hibátlanul megy. Ebből is feltételezem, hogy az átálláshoz van köze, csak nem tudom, mi. Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszönöm előre is! -
Jobb reggelt.Webes Telekom TV-nél lejátszás megkezdesétől pár perc után 4-44-104-es hibakódot dob a lejátszó. Ezzel mit lehet kezdeni? Több böngészővel is próbáltam, ugyan ezt a hibát produkálja. A minimális hardverkövetelmény is megvan!
Gyorsítótár törlés,ki/be lépés,másik böngésző használata sem oldotta meg. Az app és smartbox-on nem produkál ilyen hibát.Balakinek valami tippje esetleg? Telekom felé amúgy jeleztem hibának. -
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok... Otthoni szolgaltatások bekötése után, kb hány nappal később lehet kerni a számhordozást ..vezetékest... s mi a pontos menete?
-
Túzok22
senior tag
válasz
donmackó #130845 üzenetére
A 10 ms körüli még elmegy, de a 35 ms az már gond, írta hogy belföldre, tehát magyar szerverekre annyi is szokott lenni neki és az elmúlt napokban lett nála ilyen. Én is optikás vagyok és Holland Amsterdam-i szerverre 30 ms a pingem. Az optika egyik előnye, hogy alacsony válaszidővel rendelkezik, tehát ha mégis magas a válaszidő belföldre, mint pl nála az a 35 ms, akkor ott szerintem valami hibádzik.
-
Túzok22
senior tag
válasz
djalmasi #130841 üzenetére
Akkor az központi hiba, főleg ha a ping is belföldre az abnormális 15 - 35 ms körüli értékeket hozza több utp kábellel összekötött eszközön is. Az is lehet hogy a szolgáltatói eszköznek lett valami baja. Ezt mihamarabb be kell jelenteni hibára. Annyit nézz még meg, hogy szolgáltatói eszközön valamelyik lámpa nem e világít pirosan, mert ha a PON piros, az elégtelen optikai jelszintet jelent (pl valahol megsérült az optikai kábel). Ez is okozhatja a problémát.
A számítógépeden nem történt semmilyen módosítás 2 napja? Hálókártya drivert próbáld meg még frissíteni a legújabb verzióra, hátha akkor megjavul a probléma. Ki kell zárni minden lehetséges otthoni hibaforrást és csak ezek után bejelenteni a 1414-en. -
törölt tag
válasz
Túzok22 #130839 üzenetére
" hiszen szinte ég és föld a kettő egymáshoz képest."
Úgy értettem, hogy aki mesélte, az téveszthette össze. Mert mint írtad adsl-nél, eltudom képzelni, hogy ilyesmit mondott a szerelő, korábban... de optikai hálózatnál, ez elég hihetetlen...
Ezért is kérdeztem, rá, hogy jól tudom-e....
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Külpolitika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Formula-1
- Gitáros topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest