- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
sziszi-fuszi #129496 üzenetére
Nem tudom, hogy szerelő vagy-e ott dolgozó, de elég elfogultnak tűnsz velük kapcsolatban.
'Sajnos nekem is, összes ismerősnek aki a T-nél van, negatív véleménye van.Lehet, hogy csak mi fogtunk ki, illetve a fórumozók 95% sz*r munkatársakat, de a legtöbbjüket, szerintem 8általánossal vették fel.
(Tudások alapján.)'Vidanettol jöttünk át Telekomhoz
, gondotuk jobb lesz.(mobil csomagok alapján 10/9).
utána kellett volna nézni, hogy a Telekom konkrétan a Vidanettől veszi az internetet... Ugyan az sz internet csak más boxal, más modemmel stb...' -
Renwick
őstag
válasz
vampire17 #129498 üzenetére
A német piac nagyon sok szempontból nagyon más, mint a magyar. Mások a piaci szereplők, az egész piac mérete, a fizetőképes kereslet, illetve a Netflixnek is komolyabb múltja van ott, mint nálunk.
Itthon a Netflix még most is rétegszolgáltató, de már látszanak a jelei annak, hogy ez idővel változni fog. -
vampire17
addikt
válasz
Renwick #129495 üzenetére
Tul fontos szereplo ahhoz a Netflix a piacon, hogy teljesen ignoralja a Telekom... Erdekes amugy, hogy a Nemet anyavállalatnal kisse mas a helyzet...
Netflix and Deutsche Telekom have announced an international partnership enabling all Deutsche Telekom subsidiaries to benefit from Deutsche Telekom’s partnership with Netflix.
Combination tariffs with a Netflix subscription are also new: MagentaTV customers signing up for the offer, pay less for the streaming service than with a regular subscription,
[link]
Konkretan van kombinalt dijcsomagja az anyavallalatnak a netflixel... -
Renwick
őstag
válasz
#46824192 #129492 üzenetére
Egyrészről van a voda exkluzivitás, másfelől a Netflix a saját SVoD-nak, a Moziklubnak a konkurense, amire egy valag pénzt költött a Telekom, amit nyilván nem az ablakon akar kidobni, szóval egyik részről sincs egyelőre komoly késztetés. De ebben a relációban a pálya sztem nagyon nem a Telekomnak lejt.
-
Abel-0101
aktív tag
válasz
sziszi-fuszi #129491 üzenetére
Mit érdekel hogy a 70esel kötött szerződést, lényeg hogy a Telekom egy sz*r, ugyanugy mondhatom, hogy akkor miert nem a Telekommal kotott?!!!!!
-
törölt tag
válasz
vampire17 #129486 üzenetére
Szerinted mennyi esély van rá, ha esetleg a telekom nem hajlandó erre pénzt áldozni (mert szerintem ez van a háttérben) ,akkor majd a saját ügyfelének azt mondja ,hogy bocs de ez a mi hibánk? Abba a hitbe senki ne ringassa magát ,hogy majd mindent elmondanak. A nagykutyák tologatják a bábúkat , Az utolsó kis ügyfélszolgálatos porszemeknek a cégnél ugyanúgy semmit nem fognak elmondani. Maximum annyit amit robot módjára kell a telefonban napinta 1000x továbbadni.
Még szép ,hogy a másikra fogja,hiszen pontosan tudja ha a netflixet kérdezed ,akkor három választ kaphatsz
1, nem is válaszolnak
2, a magyar telekom miatt nincs
3, üzleti titkot nem adnak ki -
ReFleXx
addikt
válasz
madagaszkar #129016 üzenetére
Most én is hasonlo cipoben jarok. A dolog szepsege, hogy egy Blackfriday akcios TV romlott el, kaptam csereutalvanyt, de ilyen TV mar nincs a Telekom kinalataban, sőt semmilyen Panasonic TV-t nem látok 43"-os méretben a Telekom webshopjan. Majd megyek valamelyik Telekom üzletbe es kivancsi vagyok mi lesz, de biztosan jobban járok bármilyen helyettesito keszulekkel, mint a vetelár visszaszerzesevel, mert ha az eredeti árát adnák vissza abból max egy fél TV-t tudnék csak venni.
-
Dewo
aktív tag
válasz
kopa1 #129466 üzenetére
Sziasztok! Megpróbálok mindenkinek válaszolni.
Nem magamtól mondtam azt a 1,70Gigát bent a Telekomba az eladó mondta ezt nekem.
Mondom egy próbát megér. (rendben akkor írok priviben)
És igen CAT6-os kábelt használok természetesen és nem a hozzá kapott CAT-5ös kábelt.
Amit nem is értek hogy miért azt adnak hozzá.
De hétfőn jön egy új emberke aki szintén telekomos és maszekba csinálja a dolgot.
Az összes Telekomos maszekot megtalálom! -
vampire17
addikt
válasz
Gabesz87 #129480 üzenetére
Nyilvan van, (meg lehet venni masik sticket, pl Google Chromecast Google TV) csak amikor ott van egy teljes értékű Android, egy egesz turheto hardverel es pusztan egy egyszeru szoftveres/licenszelesi dolog akadalyoz meg abban, hogy mukodjon, az eleg bosszanto...
Nekem pl van Google Chromecast Google TV -m is, de pont azert gorcsoltem mar para hete a telekomos Boxal, hogy ha majd lesz ra netflix (ha.... ) akkor egyetlen eszkozzel, egyetlen taviranyitoval tudok kezelni kb mindent...
nalam ez ezeket jelenti:
Plex
Spotify
HBO GO
Netflix
Built in Chromecast
Youtube
Youtube kids
Geforce Now
Telekom TV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest