- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DJ. Ru$y #102704 üzenetére
Nem gondolom, hogy az előfizető hölgy hibája, hogy nem üzemelték be a második STB-t. Ha ő van otthon és nem a szomszéd, akkor sem ért hozzá. Ráadásul a második STB-t odatette a technikus a másik TV készülék mellé (egy 1,5 szobás lakásról beszélünk, aminek mindkét szobájában van TV és az egyik szoba a másikból nyílik...)
Azt pedig, hogy kábelezett le, ne firtassuk: ha én lettem volna ott, a kezét eltöröm. De a probléma az, hogy nem üzemelte be a második STB-t, tehát hibásan/hiányosan teljesített. Az előfizető egyetlen hibája, hogy vélhetően aláírta jóhiszeműen a munkalapot. Utálom az áldozathibáztatást, amikor egyértelmű, hogy ki a szarházi. Szóval ezért jár az ordibálás, teljesen jogosan. Gondoltam, ha csak egy kábelt kell valahova bedugni, azt megteszem én, de így elkerülhetetlen a technikus úr újbóli kiszállása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Steam topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged