- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
DJ. Ru$y #102704 üzenetére
Nem gondolom, hogy az előfizető hölgy hibája, hogy nem üzemelték be a második STB-t. Ha ő van otthon és nem a szomszéd, akkor sem ért hozzá. Ráadásul a második STB-t odatette a technikus a másik TV készülék mellé (egy 1,5 szobás lakásról beszélünk, aminek mindkét szobájában van TV és az egyik szoba a másikból nyílik...)
Azt pedig, hogy kábelezett le, ne firtassuk: ha én lettem volna ott, a kezét eltöröm. De a probléma az, hogy nem üzemelte be a második STB-t, tehát hibásan/hiányosan teljesített. Az előfizető egyetlen hibája, hogy vélhetően aláírta jóhiszeműen a munkalapot. Utálom az áldozathibáztatást, amikor egyértelmű, hogy ki a szarházi. Szóval ezért jár az ordibálás, teljesen jogosan. Gondoltam, ha csak egy kábelt kell valahova bedugni, azt megteszem én, de így elkerülhetetlen a technikus úr újbóli kiszállása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest